ELITE ART GALLERY la Noaptea Albă a Galeriilor, 10-11iunie

Locul desfasurarii: ELITE ART GALLERZ (Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti)

Organizator: ELITE ART Club UNESCO

ELITE ART GALLERY participă la  Noaptea Albă a Galeriilor cu expoziţia de obiect

 

SFORI LA MODĂ

 

Tema de atelier a anului I, Secţia Modă

Universitatea Naţională de Arte, Bucureşti

Coordonator Dr.Conf.Univ. Paula Barbu

&

Instalaţie, autor Iustina Silvana Ursu

 

SFORI LA MODĂ cuprinde teme de atelier, în care materialul predominant este sfoara prezentată în diverse ipostaze, moduri de împletire şi desfăşurări supradimensionate ale componentelor unui costum obiect. Cele peste 30 de manechine care alcătuiesc expoziţia transmit entuziasmul molipsitor al tinerilor creatori, entuziasm generat de sentimentul libertăţii totale de exprimare.

Tabloul este completat de instalaţia Iustinei Ursu, o instalaţie nonconformistă, construită din ziare şi pantofi supendaţi, care trimit la plutire, joc şi vacanţă.

 

Expoziţia poate fi vizitată în noaptea 10 -11 iunie, la Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti, din strada Academiei, nr.15

 

PARTENERI MEDIA: Radio România Cultural, Observatorul Cultural, Modernism.ro, PORT.ro

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 11 June 2011

Participare: Intrare libera