NOUTATII DE TOAMNA LA RESTAURANTUL THALASSINA

BUCURESTI - 8 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Restaurantul Thalassina va astepta din aceasta toamna cu noutati culinare elene si cu multe evenimente atractive!

Restaurantul Thalassina Sea Food din Str.Povernei nr.22 sector 1, va asteapta in aceasta toamna cu noutati care cu siguranta va vor trezi interesul.
Restaurantul cu specific elen are o bucatarie cu multe preparate pe baza de peste si fructe de mare.In aceasta toamna ne-am propus sa fim pe placul clientilor nostrii si sa aducem un plus de prospetime meniului adaugand si cateva retete traditionale elene foarte cautate de altfel.
Vrem ca restaurantul Thalassina sa fie in aceasta toamna locul in care masa de pranz sa fie o placere iar serile cu prietenii ,o desfatare pe acordurile muzicii elene live.
De aceea va asteptam pentru masa de pranz cu meniuri special create in fiecare zi pentru dumneavoastra,,meniuri ce o sa le gasiti pe site-ul nostru www.thalassina.ro.
Daca inca nu ati gasit locul in care sa va organizati nunta , botezul copilului dumneavoastra sau ziua de nastere , va asteptam la Thalassina cu propuneri de meniu si divertisment pentru cele mai sofisticate gusturi.
Deoarece timpul ne permite in aceasta toamna va asteptam in gradina de vara cu o capacitate de 150 de locuri, iar in interiorul casei cu alte 80 de locuri.
Ca sa incepem acest sezon cu noutatile promise , joi 11 septembrie restaurantul Thalassina organizeaza in gradina de vara o degustare de vinuri ciliene ,oferite de firma Vino Sur Srl si de preparate din peste si fructe de mare ,pregatite si prezentate de bucatarul chef al restaurantului.Evenimentul este dedicat revistelor de specialitate din domeniul gastronomie , vinuri.

Intrarea se va face numai pe baza invitatiei!
Relatii la:0751558668
Yvon Placinta.

Despre Ellas Sea food

Restaurantul Thalassina din str Povernei 22 sect 1 Bucuresti cu intrare din Bdl Lascar Catargiu nr 2, este un restaurant cu specific grecesc deschis in decembrie 2007 , avand o capacitate de 60 locuri la interior si 140 in gradina ,va ofera o gama variata de preparate specifice bucatariei grecesti.Atmosfera este una cat se poate de relaxanta,oferindu-va locul ideal pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri , pentru a lua cina cu prietenii sau pentru reuniuni speciale.Este deschis zilnic intre orele 12 si 23,30.
Bavar As Group Event Planning&Organising,www.bavar-group.com.Yvon Placinta-0751558668
office@thalassina.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ellas-sea-food/noutatii-de-toamna-la-restaurantul-thalassina