Elvila a lansat campania “Voucher Cadou Martie 2017”

BUCURESTI - 7 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Fiecare doamna sau domnisoara are pregatit un cadou in valoare de 200 de lei de la Elvila in luna Martie. Este un motiv in plus sa intampini primavara cu piese noi de mobilier in casa sau la birou.

Campania “ Voucher Cadou Martie 2017” se desfasoara in magazinele Elvila din orasele: Alexandria, Bacau, Bucuresti, Beius, Brad, Botosani, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea si Ploiesti. Orice persoana de sex feminim, inclusiv in calitate de reprezentanta a unei companii, poate beneficia de cuponul in valoare de 200 de lei la achizitionarea oricaror produse de mobilier in valoare de minim 3200 lei (TVA inclus).

Campania este valabila in perioada 1-31 Martie si se aplica facturilor emise in cursul acestei luni, in unul din magazinele Elvila mentionate.

Voucherul Cadou se cumuleaza cu alte promotii astfel ca in cosul de cumparaturi se pot afla si produse ce beneficiaza de alte discounturi sau oferte promotionale. Acest voucher poate fi obtinut din magazinele Elvila sau poate fi descarcat online de pe elvila.ro. Detaliile si regulamentul complet ale acestei campanii pot fi obtinute in magazine sau online, pe site-ul companiei.

Ce poate fi mai placut pentru o doamna sau domnisoara decat sa aiba un motiv in plus sa faca cumparaturi? Voucherul Cadou este perfect pentru planurile de reinoire a mobilei in aceasta primavara. Magazinele Elvila ofera o gama completa de mobilier pentru casa: mobila de bucatarie, sufragerie sau dormitor, mobila pentru tineri sau camera copilului, canapele, fotolii sau coltare, atat de renumitele saltele Relaxa sau saltele din spuma cu memorie, perne decorative sau mobilier pentru birou. Indiferent de gusturi si stilul preferat, gasesti, cu siguranta, produse potrivite planurilor tale.

Elvila ramane unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din Romania, venind permanent in intampinarea clientilor sai cu produse noi, moderne, inovatoare, dar si cu preturi cat mai accesibile si oferte speciale.

Magazinele Elvila isi asteapta clientele in perioada 1-31 Martie pentru a beneficia de campania “Voucher Cadou Martie 2017” si le ureaza o primavara cat mai frumoasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elvila/elvila-a-lansat-campania-voucher-cadou-martie-2017