Elvila schimba locatia magazinului din Oradea

Oradea - 1 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Incepand cu 1 februarie magazinul Elvila din Oradea va fi intr-o noua locatie, in Mall-ul Era Shopping Park la parter , din Calea Aradului, DN 79, nr. 62.

Elvila schimba locatia magazinului din Oradea

Magazinul isi asteapta clientii cu o gama variata de mobilier pentri casa si birou, fabricat din PAL, lemn MDF si lemn masiv.

Oradenii pot achizitiona sufragerii, livinguri, biblioteci, canapele, coltare ,dormitoare, fotolii, camere de copii si tineret, paturi tapitate, bucatarii, coltare  de bucatarii, saltele originale Relaxa si mic mobilier.

Mobilierul din magazinul Elvila este produs în cele trei fabrici proprii ale companiei: Fabrica Relaxa – mobilier tapițat şi saltele Relaxa, Fabrica Elmoberom – mobilă din PAL și MDF și Fabrica Carpatina – mobilier din lemn masiv. 

In luna februarie, clientii vor putea beneficia de reduceri atractive la mobilier. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

In prezent, in Romania, compania Elvila detine 14 magazine proprii in orasele Alexandria, Bacau, Beius, Botosani, Brad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti si 9 ditribuitori in sistem de franciza in orasele Focsani, Husi, Medias, Negresti Oas, Patarlagele, Suceava, Targu Jiu, Viseu de Sus, Slobozia.

Despre Elvila

Grupul Elvila, unul din principalii furnizori de mobila de bucatarie din Romania, ofera o gama completa de produse din lemn masiv, mdf sau pal. Portofoliul de produse din catalog este completat de posibilitatea de a furniza mobila la comanda, pentru acasa, pentru HoReCa sau pentru zona corporate.