eMAG.ro: Obiectivele strategice pe urmatorii doi ani.

BUCURESTI - 7 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Obiectivele eMAG.ro: nivelul de satisfactie al clientilor, cotele de piata pe produse strategice si extinderea nationala.

eMAG.ro si-a fixat obiectivele de dezvoltare si targetul de vanzari pentru urmatorii doi ani. Acestea sunt:

1.eMAG va ajunge la finele anului 2007 compania de retail numarul unu ca nivel de satisfactie al clientilor din Romania.
2.Obiectivele privind cota de piata pe categorii strategice de produse:
a.Notebookuri – 20%
b.Monitoare LCD – 6%
c.Echipamente foto-video – 10%
d.Telefoane mobile – 5%
3.Pe categoriile strategice de produse, eMAG va deveni partenerul cu cea mai mare cifra de afaceri pentru primele trei branduri din piata.
4.eMAG va demara un proces de extindere nationala care se va concretiza prin deschiderea a 20 de centre logistice in orasele importante din tara, pana la finele anului 2008.
5.Tagetul de vanzari pentru 2007 este de 75-80 mil. Euro.

‘Obiectivul nostru privind nivelul de satisfactie al clientilor deriva din strategia permanenta a eMAG. Suntem convinsi ca numai atingand acest obiectiv, celelalte devin realizabile. In privinta centrelor logistice, ne dorim o prezenta locala in toate punctele importante din tara pentru a eficientiza si a coordona mai bine operatiunile si a ne apropia cat mai mult de clienti.’ – Radu Apostolescu, Director Executiv

eMAG.ro a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de aproximativ 35 mil. Euro si cu o cota de piata de 12% din totalul vanzarilor de notebookuri din Romania. Ponderea principala a vanzarilor au constituit-o echipamentele IT&C urmate de aparatura electronica.

Despre eMAG.ro

eMAG.ro este cel mai important magazin online din Romania si a fost fondat in 2001. In prezent site-ul primeste aproximativ 600.000 de vizitatori lunar. In portofoliul eMAG.ro se regasesc produse si solutii IT si de comunicatii, precum si echipamente electronice high-end.

Sediul central care include si un Showroom alaturi de birouri si logistica se afla in Sema Parc, intr-o zona de afaceri in plina expansiune, cu acces rapid spre centrul Bucurestiului.
Bucuresti, 7 februarie 2007
Pentru difuzare imediata
Contact: Radu Apostolescu, Director Executiv
Telefon 021.2005200; email: radu.apostolescu@emag.ro