Ferari impreuna cu Acer scot de la boxe noul notebook Ferari 4000

BUCURESTI - 23 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Furnizor oficial al Scuderiei Ferrari si lider de piata in productia de notebook-uri in Europa, Acer prezinta un nou model revolutionar de notebook disponibil pe www.emag.ro.

Ferari impreuna cu Acer scot de la boxe noul notebook Ferari 4000

Imbinand varful tehnologiei din Formula 1 si al industriei spatiale, Ferrari 4000 ascunde sub “capota” din fibra de carbon cel mai nou procesor AMD/64 biti. Astfel dupa doi ani de parteneriat de succes si inovatie cele doua companii cunoscute pentru faptul ca imping catre limita barierele tehnologiei, ofera un notebook exclusivist cu un design elegant, cu carcasa usoara si subtire, in doua culori, negru si inconfundabilul rosu Ferrari.

Dupa Ferrari 3200 si Ferrari 3400, actualul model - Ferrari4000 - afirma in mod foarte clar dorinta celor de la Acer de a fi in fruntea inovatiilor. AMD TurionT 64 Mobile Technology inglobata de Ferrari 4000 este cea care permite realizarea de notebook-uri subtiri si usoare. Tehnologia AMD PowerNow!T creste durata de viata a acumulatorului , pe cand cea HyperTransportT inbunatatateste performantele generale de procesare a informatiei. Un adevarat bolid IT!

Dotarile noului Ferrari 4000 il transforma intr-un partener mobil atat pentru bussines dar si pentru relaxare: display de 15,4" TFT Wide, cu o placa video Ati Mobility Radeon x700, chipset de 128MB si PCI Expres, 1 GB DDR si 100 GB HDD, DVD - Super Multi double layer si cad reader 5 in 1, toate controlate de un procesor AMD.

Noul campion Ferrari este gata pentru orice situatie: WLAN in accord cu standardele IEEE 802.11b/g, Bluetooth integrat pentru creearea unui PAN (Personal Area Network), cu placa de retea on board Gigabyte Ethernet si conexiune la o retea telefonica printr-un fax modem v.92 la 56kbps. Sub casca de pilot de curse se ascunde o memorie exceptionala care stocheaza si vizioneaza imagini sau filme, cu posibilitatea conectarii la echipamente video. Pentru orice necesitate si orice traseu, Ferrari 4000 este echipat cu un DVD Writer patru porturi USB 2.0, S-video, interfata Fire Wire IEEE si card reader 5 in 1. Ferrari 4000 vine in pachet standard cu o garantie internationala de un an ce poate fi extinsa pina la 3 ani cu Acer Advance New Edition care de asemenea mai asigura si deteriorarile accidentale, datorate “iesirilor in decor” ale pilotilor mai sportivi.

Visai sa pilotezi un Ferrari! eMAG.ro iti ofera in exclusivitate sansa de a-ti indeplini visul. Nu rata aceasta ocazie exceptionala!

Despre eMAG.ro

Magazinul virtual eMAG.ro, lansat în urma cu doi ani, este dedicat exclusiv promovarii produselor IT&C de calitate, oferta cuprinzand cele mai noi aparitii de pe piata.
Liviu Taloi, PR Manager – eMAG.ro, telefon: 0788 439.012, 021-20.79.123, 021-20.79.124, email: pr@emag.ro. Pentru imagini cu rezolutie mare va rugam contactati-ne.
liviu@emag.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/emag-ro/ferari-impreuna-cu-acer-scot-de-la-boxe-noul-notebook-ferari-4000