SOLUTII DE CRIZA: CAT COSTA PUBLICITATEA LA PESTE 100.000 DE TURISTI, ROMANI SI STRAINI?

Manasturu Romanesc - 21 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cu noi, poate fi costa chiar si sub 1.000 Euro!

Pare fantezist? Ei bine, este cat se poate de real.

Noi asa am gandit ca ar trebui sa fie publicitatea acum, cand toata lumea cauta solutii cat mai eficiente: direct la tinta si rezonabila ca pret.

CAT COSTA PUBLICITATEA LA PESTE 100.000 DE TURISTI, ROMANI SI STRAINI?

Cu noi, poate fi costa chiar si sub 1.000 Euro!

Pare fantezist? Ei bine, este cat se poate de real.

Cum facem?

Foarte simplu: Printr-un ghid estival modern, trilingv (limbile Romana, Engleza, Franceza), distribuit gratuit, in fiecare saptamana, timp de 8 saptamani, prin toate statiunile si principalele localitati care gazduiesc turisti in mod consacrat: Mamaia, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche.

Metoda noastra de publicitate este foarte directa si avem argumente solide care ne dau voie sa spunem, cu mana pe inima, ca este si GARANTATA.

Da, sunt multe produse de publicitate, mai ales vara pe litoral, dar al nostru este la un alt nivel si chiar va invitam sa ne provocati in a afla detalii.

REVISTA LITORALULUI, RiViERA, este o publicatie tanara dar nu fara experienta. Nu ne-am trezit intr-o dimineata sa “ne-apucam de o revista”. A fost foarte bine gandita, din mai multe considerente.

Nu, nu suntem o companie mare, dar tocmai din acest motiv ne intereseaza foarte mult toti clientii nostri si sa ne facem treaba cat mai bine.

V-ar avantaja o promovare garantata, la peste 100.000 de turisti?

Luati legatura cu noi chiar acum.

Despre Emerald Val

Revista Litoralului, RiViERA este o marca inregistrata a S.C. Emerald Val S.R.L., Mangalia.
Pe noi nu ne impresioneaza criza.
.................................................
Revista Litoralului, RiViERA
Tel: 0765 262 757, 0743 082 318
Tel/Fax: 0341 108 047