Emisiune de valori mobiliare

Definitie emisiune de valori mobiliare

operatiune prin care valorile mobiliare de acelasi tip si clasa sunt oferite de catre emitent spre subscriere potentialilor investitori. Aceeasi interpretare este data si totalitatii valorilor mobiliare de acelasi tip si clasa emise de un emitent la o anumita data.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Emisiune de valori mobiliare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul emisiune de valori mobiliare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la emisiune de valori mobiliare. Definitiile termenilor despre emisiune de valori mobiliare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la emisiune de valori mobiliare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la emisiune de valori mobiliare.