O colectie noua de coronite de mireasa - peste 60 de modele

BUCURESTI - 15 septembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

A fost lansata astazi o noua colectie de coronite de mireasa: www.e-nunti.ro/coronite-mireasa/. Peste 60 de modele de coronite deosebite te asteapta sa le descoperi in magazinul nostru online.

Pentru a arata ca o printesa la propria nunta nu trebuie sa renunti, sub niciun chip la coronita de mireasa. Aceasta te face sa stralucesti deoarece este cel mai popular accesoriu al miresei. Coronita de mireasa este foarte usor de asezat si de purtat. Pentru a alege coronita perfecta te invitam sa vizitezi magazinul nostru online de accesorii mireasa. Te asteptam pe website-ul nostru ca sa descoperi o colectie deosebita de coronite de mireasa. Peste 60 de modele de coronite din cristale austriece in diverse culori: rosii, albe, roz, albastre.
Coronita si coafura formeaza un tot unitar: daca optezi pentru un coc, acesta va sustine coronita, dar daca iti lasi parul liber, coronita trebuie plasata mai sus de frunte. Coronita este semnul distinctiv al unei mirese, daca aceasta poate opta in schimb pentru o rochie de mireasa de alta culoare in afara de alb, coronita nu trebuie sa lipseasca pentru a-i impune o tinuta impozanta in marele eveniment pe care il patroneaza. Coronite cu multe pietricele sau simpla, cu diferite modele cu frunze, flori sau linii daca rochia permite, cu diamante sau pietre Swarovski, daca bugetul permite. Totul depinde de preferinta miresei.
Vino si achizitioneaza una dintre coronitele din colectia noastra.