S-a relansat Freeridebikes

BUCURESTI - 13 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Sport, Retail

S-a relansat Freeridebikes , site-ul destinat celor pentru care senzatia vantului in par este mai mult decat o dorinta pasagera, este o necesitate!

S-a relansat Freeridebikes

Intr-o noua si moderna prezentare, site-ul pasionatilor de ciclism, Freeridebikes readuce in peisajul virtual, un magazin online deosebit de valoros pentru pasionatii de ciclism.

Firma comercializeaza pe langa celebrele sale biciclete (ai caror producatori fac parte din top, cum sunt Scott , Cross , Corratec , Ideal si Oyama ) si o serie intreaga de accesorii si componente, dar si echipamente Scott, respectiv Shimano si ehipamente de iarna.

Totodata, firma asigura clientilor sai urmatoarele servicii:

    - garantie si service inclusiv service post-garantie
    -transport gratis pentru clientii domiciliati in Bucuresti
    - Pick-and-repair (serviciu care vine in sprijinul clientilor, ridicand bicicleta de la domiciliul dumneavoastra si o aduce reparata la dumneavoastra acasa).

Achizitionarea produselor se poate face din orice punct al tarii, livrarea prin servicii de curierat si plata ramburs fiind atributele eficientei si a atentiei fata de clienti.

Calitatea incontestabila a produselor dar si a serviciilor firmei se adreseaza nu doar cunoscatorilor in materie, ci si celor care isi doresc un mijloc sigur, ecologic, rapid de deplasare in aglomeratia oraselor sau isi doresc momente inedite de relaxare pe trasee de munte sau in natura.

Pe noul site, interesant si user-friendly, firma creeaza un spatiu destinat tuturor celor care au sau isi doresc o bicicleta de valoare: http://www.freeridebikes.ro/