Vicepresedintele liderului mondial in educatie timpurie, Helen Doron Group, vine in Romania

BUCURESTI - 29 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Doamna Anne Gordon, cel de-al doilea om de la conducerea unuia dintre cele mai importante grupuri educationale mondiale, lider in educatia timpurie pentru copii, Helen Doron Group vine saptamana viitoare in Romania. Anne Gordon este Business Development Manager si vicepresedinte Helen Doron Group .

Helen Doron Group ofera darul cunoasterii si al invatarii in intreaga lume de aproape 25 de ani. Helen Doron Group se bazeaza pe o metodologie educationala exclusiva si materialele de invatare inovatoare, ofera programe educationale orientate spre rezultate in multe sfere ale cunoasterii pentru bebelusi, copii si adolescenti din intreaga lume.

Helen Doron Group ofera programe de invatare a limbii engleze pentru copii in centrele proprii sau in scoli si gradinite, programe de matematica, de educatie fizica si educatie timpurie pre si post natala.

Helen Doron Group este prezent in Romania incepand din anul 2008 si este reprezentat acum de 2 master francizori si 5 centre de invatare a limbii engleze in orasele Constanta, Sibiu, Timisoara, Satu Mare si Miercurea Ciuc, dintre care 3 deschise incepand cu Noiembrie 2009. La nivel mondial Helen Doron Group are peste 500 de centre deschise in 31 de tari. Aproximativ o jumatate de milion de copii, de la bebelusi pana la adolescenti de 14 ani au invatat limba engleza prin metoda Helen Doron Early English. Gasiti atasat un material suplimentar de prezentare a metodei de predare a limbii engleze Helen Doron Early English si adresa site-urilor Helen Doron si Helen Doron Group.

Doamna Anne Gordon va fi prezenta in Bucuresti luni, 1 Februarie si in Sibiu marti si miercuri 2 si 3 februarie. Pentru alte detalii si programarea unui interviu va stam la dispozitie la aceasta adresa de e-mail sau prin telefon.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/english-for-all-srl-mf-helen-doron-romania-se/vicepresedintele-liderului-mondial-in-educatie-timpurie-helen-doron-group-vine-in-romania