Englmayer Romania deschide o noua linie de grupaj Arad - Sibiu

Arad - 5 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Dupa deschiderea filialei de la Arad , Englmayer Romania inaugureaza incepand cu 2 Aprilie o noua linie intre Arad si Sibiu . Noua linie asigura legatura intre noua filiala din Arad deschisa in ianuarie 2013 si restul teritoriului Romaniei.

Pe langa linia zilnica intre Arad si Cluj , cu noua linie intre Arad si Sibiu si Englmayer poate livra din/catre zona Arad partide de marfa in 24 de ore, din/catre tot teritoriul Romaniei. Noua linie are un program fix de circulatie sosind in terminalul din Sibiu in timpul noptii la o ora stabilita, putand astfel sa se lege de restul liniilor interne existente. Din terminalul Sibiu marfurile vor fi preluate de principalele linii catre Bucuresti , Bacau si Craiova. Legatura cu filiala din Cluj fiind asigurata de linia directa care deja functioneaza.

Tot incepand cu 2 Aprilie 2013 filiala Arad beneficiaza si de o linie zilnica catre filiala Englmayer din Ungaria, locata in Biatorbagy (Budapesta), asigurand o legatura zilnica internationala permanenta a filialei catre Ungaria si restul Europei. Deasemenea filiala Arad dispune inca de la infiintare de o linie zilnica in ambele sensuri, atat import cat si export cu Viena, Austria.

Englmayer a fost dintotdeauna o afacere de familie independenta si de succes din punct de vedere economic, avand o traditie continua de peste 150 de ani in domeniu. Compania continua sa-si dezvolte şi sa-si imbunatateasca serviciile, urmarind intotdeauna calitatea dar si responsabilitatea fata de mediu. Se straduieste sa fie cat se poate de flexibila în raport cu cerintele clientilor dar si cu conditiile fluctuante ale pietei de logistica.

Englmayer Romania in calitate de casa de expeditii furnizoare de servicii de transport si logistica complete, pune la dispoziţie tot ceea ce este nevoie pentru a oferi clienţilor serviciul de transport ideal, în funcţie de necesităţile lor specifice.

Cu filiale proprii în toată Europa de Est şi cu o reţea puternica de parteneri internationali, garantam servicii de calitate maxima. In centrul eforturilor Englmayer Romania se afla permanent necesitatile logistice ale clientilor companiei.

 

Despre Englmayer Romania

Servicii individuale - totul dintr-o singură sursă!

Cu filiale proprii în toată Europa de Est şi cu o reţea puternică de parteneri internaţionali, garantăm servicii de calitate maximă. În centrul eforturilor noastre se află permanent necesităţile logistice ale clienţilor noştri.