ENTELION SOFTWARE a devenit membra a ACCELERANCE AFFILIATE PROGRAM

BUCURESTI - 17 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Entelion Software anunta ca a fost selectata de Accelerance, o firma din Sillicon Valley specializata in consultanta si servicii software, ca si companie membra in Accelerance Affiliate Program. Astfel, Entelion Software se alatura unei echipe internationale de firme specializate in furnizarea de solutii software in regim de outsourcing. Entelion dezvolta aplicatii software personalizate in functie de necesitatile si specificatiile companiei client. Firma furnizeaza, incepand cu 2002, servicii de outsourcing si pentru companii din Marea Britanie. Entelion este Microsoft Certified Partner incepand cu Mai 2004.

ENTELION SOFTWARE a devenit membra a ACCELERANCE AFFILIATE PROGRAM

Membrii Accelerance Affiliate Program reprezinta un grup de firme atent selectionate, care au demonstrat succese in livrarea de solutii software atat onshore cat si offshore. Activitatea fiecarei firme membre a fost atent monitorizata de Accelerance in vederea evaluarii si estimarii capacitatilor sale tehnice si operationale. Mai mult, fiecare firma membra a initiat si dezvoltat cu succes parteneriate cu companii din SUA. Firmele incluse in program numara peste 1000 de ingineri IT, din tari precum: Bulgaria, China, Costa Rica, Cehia, India, Mexic, Nepal, Panama, Romania, Rusia, Turcia, SUA si Vietnam.

“Suntem onorati ca Entelion Software este membra a Accelerance Affiliate Program” spune Steve Mezak, CEO al companiei Accelerance. “Entelion Software detine strategia, experienta si resursele necesare dezvoltarii unor parteneriate viabile impreuna cu clientii nostrii din SUA. Suntem siguri ca, impreuna, vom dezvolta o relatie bazata pe beneficii pentru ambele parti.”

Datorita accesului la resurse internationale de servicii de outsourcing, Accelerance este una dintre cele mai dinamice firma de servicii de outsourcing din Silicon Valley. Accelerance Affiliate Program este o componenta importanta a seviciului Accelerance Vision Resources, prin intermediul caruia se selecteaza o companie in vederea prestarii de servicii software, in timp real – de ordinul zilelor, nu saptamani sau chiar luni, pe baza specificatiilor clientilor. Sistemul analitic de selectie Vision Resources evalueaza conditiile financiare, tehnice, strategice si culturale pe care le solicita fiecare companie client si compara rezultatul cu calificarile si expertiza membrilor programului Accelerance. Rezultatul se concretizeaza intr-o recomandare obiectiva a celei mai bune solutii de outsourcing pentru proiectul companiei client.

Despre Accelerance
Accelerance este o fima specializata in consultanta si servicii de outsourcing. Firma adreseaza companii mici si mijlocii care sunt interesate in outsourcing de software. Accelerance ofera clientilor sai informatii si servicii in vederea initierii procesului de outsourcing in timp real si cu riscuri reduse. Serviciile Vision ale firmei Accelerance includ:
Vision Decision: analiza comparativa intre dezvoltarea interna de software versus outsourcing-ul acesteia; Vision Resources: pune la dispozitie companiilor client resurse globale, independente constand in 18 echipe din 14 tari, ce numara peste 1000 de ingineri IT; Vision Success: instrument de management al proiectelor; Vision Perfect: instrument de testare a calitatii produsului final. Accelerance, localizata in Los Altos, California (Silicon Valley) a fost fondata in 2001 de Steve Mezak, un expert ce a fost implicat in activitatea a numeroase companii de dezvoltare software, atat onshore cat si offshore. Pentru mai multe informatii vizitati www.accelerance.com.

Despre Entelion Software

Despre Entelion
Entelion Software dezvolta software si aplicatii web-based cu acces la baze de date. Compania ofera servicii e-business conform modelului ASP - Application Service Provider - prin care accesul la aplicatiile software este inchiriat odată cu accesul la platforma tehnica (hardware, hosting, firewall, antivirus, etc) si la serviciile aferente (upgrade, suport, backup, monitorizare, etc) - model cunoscut si sub numele de Software-as-a-Service.

Entelion Software este Microsoft Certified Partner din Mai 2004 si Membru ANIS din Iunie 2004.

Marius Panait
Managing Partner

office@entelion.ro