Yacht Club Regal Roman organizeaza Yacht Party

BUCURESTI - 21 august 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Evenimentul , aflat la prima sa editie, va avea loc in perioada 22 – 24 august, in Delta Dunarii, la Sf. Gheorghe. La Yacht Party vor participa posesori de ambarcatiuni de agrement, dealeri de barci de pe piata romaneasca, precum si pasionati ai sportului nautic.

Scopul actiunii este promovarea yachtingului de agrement in Romania si intarirea legaturii dintre dealerii de ambarcatiuni si clienti. La aceste obiective se adauga imbunatatirea comunicarii dintre dealeri si clienti, precum si a serviciilor post-vanzare, prin cunoasterea si intelegerea nevoilor proprietarilor de ambarcatiuni si a posibililor clienti.

Plecarea ambarcatiunilor se va face din porturile Eforie Nord, Mangalia, Tomis si Tulcea. Barcile vor pleca din portul Eforie, in flotila, la ora 10 :00, urmand sa se uneasca cu barcile din Tomis la ora 12 :00 pentru a-si continua drumul spre Sf. Gheorghe. Ambarcatiunile din Tulcea se vor organiza de asemenea in flotila, urmand sa paraseasca portul la ora 9 :00, punctul de plecare fiind « Tulco ».

Pe tot parcursul evenimentului, reprezentanti media si ai televiziunilor vor urmari desfasurarea de ambarcatiuni ce va defila intre Eforie si Sf. Gheorghe.

Despre Eos Risq Romania

Yacht Club Roman a fost infiintat in anul 1921, la Constanta, cu scopul declarat de sprijinire a dezvoltarii sporturilor nautice in Romania. In 1924, Yacht Clubul Roman a dobandit personalitate juridica, iar regele Ferdinand I a devenit Comodorul Clubului. Tot atunci, clubul si-a schimbat titulatura, numindu-se Yacht Club Regal Roman.
In prezent numarul membrilor Yacht Club Regal Roman este in crestere, fiind grupati in mai multe categorii ( membri de onoare, asociati, simpatizanti, cadeti). Conform traditiei, asociatia isi desfasoara activitatea sub patronajul Majestatii Sale Regele Mihai I de Romania care indeplineste prerogativele de COMODOR al Yacht Club Regal Roman .

Prin organizarea de expeditii, croaziere si competii, Yacht Club Regal Roman incearca sa fie cat mai aproape de membrii sai si sa contribuie la dezvoltarea activitatilor nautice in scop sportiv si recreativ.

www.ycrr.ro