Incheie negocieri avantajoase si in deplina siguranta prin intermediul unui site de anunturi gratuite

BUCURESTI - 26 martie 2014

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Stiinta / Cercetare, Internet, Imobiliare

Visezi sa ai acces la un sistem extrem de simplu, conectat tarii intregi, care sa sa te ajute sa vinzi un produs, sa iti faci serviciile cunoscute sau sa cumperi rapid un produs de care ai nevoie? Afla ca el exista deja si poarta denumirea de BizCaf.ro, site-ul de anunturi gratuite special creat pentru ca tu sa gasesti cele mai bune oferte de piata, sa inchei negocieri avantajoase si sa intri in legatura cu persoane serioase, cu care sa inchei afaceri sigure.

Incheie negocieri avantajoase si in deplina siguranta prin intermediul unui site de anunturi  gratuite

Ce este BizCaf.ro

BizCaf.ro este un site de anunturi in limba romana care functioneaza din luna ianuarie 2012, creat initial pentru a colecta si interpreta expresii si neologisme, sub forma unei platforme de invatare a limbii romane.

In scurt timp, anunturile inscrise de utilizatori au inceput sa fie verificate zilnic de o echipa de moderatori, care sa asigure publicarea de continut de calitate si eliminarea anunturilor false, frauduloase sau spamurile. In prezent, BizCaf.ro se mandreste cu siguranta informatiilor de care beneficiaza utilizatorii.

Pe BizCaf.ro poti sa cumperi, sa vinzi, sa donezi sau sa iti faci cunoscute serviciile, adresandu-te publicului din vecinatatea ta. BizCaf.ro te ajuta sa iti promovezi anuntul in toata tara, in functie de necesitatile tale. In aceste conditii, site-ul de mica publicitate online s-a transformat rapid intr-o comunitate de targuri avantajoase si incheiere de afaceri profitabile in conditii de maxima siguranta, oferind zeci de mii de anunturi gratuite despre produse noi sau second hand.

Cum poti folosi BizCaf.ro

Modul de utilizare a platformei BizCaf.ro este foarte prietenos cu utilizatorii. Nu ai nevoie sa te inregistrezi sau sa iti faci cont, tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi trei pasi simpli: sa selectezi judetul in care vrei sa inchei o tranzactie, sa contactezi persoana de interes si sa inchei targul.

Acelasi sistem este valabil si pentru publicarea anuntului tau. Mentionezi care sunt serviciile pe care le poti oferi completand campurile puse la dispozitie, selectezi ofertele si inchei afacerea cu cine doresti.

Sistemul de cautare performant BizCaf.ro

BizCaf.ro se evidentiaza pe piata site-urilor de profil prin sistemul de cautare performant pe care il foloseste, dezvoltat in laboratoarele de cercetare EpsilonSys Software Inc. (unul din liderii cercetarii in "Artificial Intelligence" din America de Nord).

Tehnologia de ultima generatie implementata de EpsilonSys Software Inc. a permis utilizarea primului motor de Inteligenta Artificiala pe BizCaf.ro, care clasifica anunturile automat in categoriile aferente si elimina anunturile frauduloase, prin intermediul mai multor algoritmi matematici de "unsupervised machine learning".

Datorita sistemului de cautare performant, bizcaf.ro a reusit sa devina autoadministrabil (detectare automata de anunturi frauduloase, detectare spam, validare clasificare anunturi etc.), iar in decembrie 2012, s-a transformat intr-un proiect comercial care a ajuns la impresionantul numar de 20.000 de utilizatori unici pe zi (de la doar 2000!), cu un buget anual de 100.000 de dolari pentru marketing si publicitate.

BizCaf.ro este primul site in limba romana administrat de un motor de cautare "Inteligenta Artificiala", reusind sa isi castige utilizatori fideli prin rapiditate, accesibilitate, corectitudine, eficienta si seriozitate.

Prin urmare, nu este de mirare ca BizCaf.ro a inceput sa fie numit "cea mai inteligenta" platforma de anunturi gratuite, cu o gama extrem de variata de servicii. Poti gasi aici locuinte de inchiriat, masini second-hand scoase la vanzare de utilizatori seriosi, chiar si anunturi de locuri de munca in zona in care locuiesti.

Ai posibilitatea sa compari preturi si sa verifici zilnic care sunt ofertele cele mai avantajoase pentru tine. Nu risti sa contactezi persoane rau intentionate si nu primesti aceeasi informatie de mai multe ori. Economisesti timp, bani si energie cu ajutorul site-ului de anunturi in limba romana BizCaf.ro, accesand simplu, rapid si in siguranta serviciile de care ai nevoie!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/epsilonsys-inc/incheie-negocieri-avantajoase-si-in-deplina-siguranta-prin-intermediul-unui-site-de-anunturi-gratuite