Caravana Siguranta Auto Copii

BUCURESTI - 2 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, ONG, Sanatate

Caravana Siguranta Auto Copii 2021 sau inca 1216 copii pasageri care circula in siguranta pe soselele din Romania.
Cel mai complex proiect de constientizare a sigurantei in trafic dedicat micilor pasageri din tara noastra,
10 orase, 10 experiente fantastice, 10 noi ocazii de impartasi informatii valoroase pentru viata si sanatate.

Siguranta Auto Copii

Siguranta Auto Copii

 Siguranta Auto a Copilului Tau NU este Optionala! 

Fundatia Siguranta Auto Copii

Caravana Siguranta Auto Copii 2021, 10 orase, 10 experiente fantastice, intalniri cu parinti, copii, bunici din toate colturile tarii.

Am inceput itinerariul din acest an la Brasov, urmand apoi Craiova, Timisoara, Arad, Galati, Targu Mures, Sibiu, Bucuresti, Constanta, Iasi.

In fiecare oras am avut alaturi parteneri dragi si valorosi, voluntarii Fundatiei pentru SMURD, reprezentanti ai Corpului National al Politistilor, Academiei Titi AurBrigazii Rutiere, Club Rotary Cismigiu, Rotaract Targu Mures, Casa Auto Iasi si Tester Group medici, psihologi, instructori de conducere defensiva, oameni gata sa rapeasca ore din timpul lor pentru a impartasi informatii valoroase despre siguranta in trafic a micilor pasageri, biciclisi, trotinetisti, pietoni, despre masurile de prim ajutor in cazul incidentelor sau accidentelor in care victimele sunt copiii.

Anul 2021 a adus in premiera si cea mai ampla actiune de constientizarea a importantei utlizarii centurii de siguranta si a scaunului auto pentru copii. Simulatorul de impact frontal a avut rolul de a convinge, mai mult decat orice alte cuvinte, cat de fragili suntem si noi si mai ales cei mici in cazul unei opriri bruste de la o viteza de doar 13 km/h.

Si tot in anul 2021 am putut sa ne asiguram ca inca 1216 mici pasageri sunt transportati in siguranta in scaune auto testate si corect instalate de expertii si specialistii Fundatiei Siguranta Auto Copii Romania. 

Multumim parintilor, buniclor care ne-au acordat increderea, care au inteles mesajul nostru si promitem ca in 2022 vom ajunge in si mai multe orase din tara

Hai sa multiplicam cifrele si sa ne asiguram ca fiecare mic pasager din Romania este transportat corect si ajunge in siguranta la desitinatie.

Afla mai multe despre Misiunea si Proiectele Fundatiei Siguranta Auto Copii 

Alege proiectul care ti se pare cel mai fain si alege tu cum vrei sa te implici: fie ca voluntar, fie donand 2% din impozitul pe venit pe 2021.

Hai sa schimbam impreuna statisticile!

Fii Eroul Copilului Tau!

 Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/erfi-kids-srl/caravana-siguranta-auto-copii