Carucioarele Bugaboo: alegerea vedetelor autentice

BUCURESTI - 7 octombrie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

Cu Bugaboo, povestile cu printi si printese prind cu adevarat viata.
Descopera colectia "carucioarelor regale" #Bugaboo si afla ce e atat de "cool"in povestea lor!


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 278
{
Bugaboo Lifestyle

Bugaboo Lifestyle

 Bugaboo: "The Best Ride Ever" 

Bugaboo

La inceput de toamna, binecunoscutul brand olandez de carucioare premium Bugaboo te invita sa descoperi cele mai cool modele ale sezonului.

Situate in locatii premium din Bucuresti si Constanta, Concept Store-urile Bugaboo te invita într-un spațiu special, pentru a descoperi împreună povestea faimosului Fox², căruciorul adaptat oricărui tip de teren, dotat cu cele mai performante roț, cel mai confortabil sezut si mai spatios landou si prevazut cu sistem unic dublu de suspensii pentru a fi impins extrem de usor, un carucior cu adevarat ecologic fiind realizat prin reciclarea a 92 de PET-uri. Acestea sunt doar unele din motivele care au convins-o pe fosta ducesa de Cambridge sa aleaga un Bugaboo Fox pentru micul Archie sau pe ducesa Kate sa aleaga la randul ei un super-carucior Bugaboo pentru bebelusii regali.

Alaturi de noi vei descoperi alte mii de motive pentru care Bugaboo Fox sau Bugaboo Cameleon sunt considerate cele mai bune carucioare in clasa lor de milioane de parinti din lumea intreaga.

Pentru părinții care planifică cu mult timp înainte viitorul, Bugaboo lansează noul model Donkey³, căruciorul care e pregătit nu doar pentru primul bebeluș al familiei, ci gata să il transporte și pe cel de al doilea.

Bugaboo cărucioare create pentru copii, cu design special gândit pentru părinți.

Daca vrei sa fii cu adevarat cool, sa fii in trend cu vedetele autentice, atunci stii ca  Bugaboo este caruciorul potrivit! 

Așa că, dragi părinți,va asteptam cu drag in cele doua Concept Store-uri Bugaboo Romania din Bucuresti Splaiul Unirii nr. 47 sector 3 si Constanta Bd. Mamaia nr. 213  pentru o experiență cu adevarat REGALĂ!

Află mai multe pe www.carucioare-bugaboo.ro 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/erfi-kids-srl/carucioarele-bugaboo-alegerea-vedetelor-autentice