Grand opening magazin Erfi Sun Plaza: carucioare copii, scaune auto, balansoare, sisteme de monitorizare, jucarii intr-o atmosfera Eames

BUCURESTI - 5 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dragi parinti si iubiti prieteni, Er si Fi va anunta cu bucurie ca maine, 03 Noiembrie 2012 are loc deschiderea noului magazin Erfi din complexul comercial Sun Plaza Romania.
La Erfi veti gasi carucioare copii Maclaren , Graco , scaune auto copii Graco, Besafe, sisteme de monitorizare Motorola Baby si Angelcare, gama de diversificare a alimentatiei Beaba, faimoasele jucarii educative Quercetti si multe alte surprize.
Garantat o vizita la Erfi va fi o experienta extrem de placuta pentru orice parinte si pentru voi, copiii, prietenii lui Er si Fi.

Grand opening magazin Erfi Sun Plaza: carucioare copii, scaune auto, balansoare, sisteme de monitorizare, jucarii intr-o atmosfera Eames

 

Realizat intr-o atmosfera autentica Eames de binecunoscutul designer Agnes Lukacs,  Erfi este un supermagazin pentru copii in care se gasesc toate gamele de produse pentru bebelusi: carucioare copii, scaune auto copii, balansoare, premergatoare, aparate pentru pregatirea mesei bebelusului, cadouri speciale pentru mamici, bebelusi si copii mai mari.

Erfi este magazin showroom pentru brandurile de carucioare  Maclaren, Graco,  scaune auto copii Besafe si Graco pentru accesoriile pentru masa Beaba,  gamele de monitorizare a bebelusilor Motorola Baby, Angelcare si jucariile  Quercetti.

Erfi este primul magazin al superbrandurilor pentru bebelusi si copii.

 

Grabiti-va sa ne calcati pragul pentru a putea participa la Supertombola Caruciorului organizata de Er si Fi. Tombola isi va selecta castigatorul dintre primii 200 de vizitatori ai noului magazin Erfi din Sun Plaza.

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.