La Baby Expo, alegi Siguranta Auto Graco!

BUCURESTI - 24 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Retail

Live site

Scaunele auto Graco: preferate de copii si alese de parinti pentru siguranta, confortul si calitatea deosebita te asteapta cu super-oferte la Baby Expo

Graco Turn2Reach

Graco Turn2Reach

 Graco: iubit de copii, apreciat de parinti! 

Graco Romania

In premiera in Romania, Graco, expertul tau in Siguranta Auto a Copiilor, prezinta in exclusivitate la Baby Expo cel mai asteptat scaun auto al anului 2018: Graco Turn2 Reach.Calitatea exceptionala Made in Japan si designul exclusivist Born in USA, fac din Graco Turn2 Reach acel scaun auto versatil, ce poate fi folosit din prima zi si pana la varsta de 4 ani.Graco Turn2Reach se roteste la 360° pentru a permite scaunului auto sa se roteasca spre usa, oferind acces usor la copilul dumneavoastra si reducand disconfortul in timp ce il puneti sau il ridicati din scaunul auto. Prin rotirea spre stanga sau spre dreapta, scaunul auto permite parintilor sa-si asigure copilul in centuri, avand o vedere completa asupra hamului.

Alaturi de Milestone, cel mai vandut scaun auto Graco 0-36 kg, Turn2Reach este cu adevarat acel scaun auto SIGUR si Confortabil pe care il cautai pentru bebelusl tau.

Nu rata standul #Graco Romania la Baby Expo si cauta ca de fiecare data, super-promotiile la gama de carucioare Evo, Evo IIscaune auto Graco MilestoneTurn2Reachscaune de masapatuturi si balansoare!

Anul acesta nu ai cum sa ratezi un Graco!

 

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.