La ErFi Sun Plaza iarna asta alegem patuturi si balansoare bebe de la Graco si Maclaren

BUCURESTI - 7 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In modernul magazin ErFi din Sun Plaza Mos Craciun s-a pregatit cu idei de cadouri pentru parinti: patuturi si balansoare bebe de la Graco si Maclaren

La ErFi Sun Plaza iarna asta alegem patuturi si  balansoare bebe de la Graco si Maclaren

Parintii si viitorii parinti sunt asteptati in modernul magazin pentru copii ErFi din Sun Plaza pentru a alege dintr-o gama larga de patuturi si balansoare bebe de la marci de renume precum Graco si Maclaren.

Gama de balansoare bebe de la Graco este recunoscuta in toata lumea pentru sistemele inovative de leganare, accesorizarea cu vibratii, sunete din natura, cantece de leagan.

Materialele din care sunt realizate modelele de balansoare bebe de la Graco sunt de cea mai inalta calitate, astfel incat parintii pot fi siguri ca bebelusul se va simti extrem de bine intr-un stfel de leagan.

Va asteptam zilnic de la 10 dimineata la 10 seara in noul magazin pentru copii ErFi din Sun Plaza sa testati modelele noastre de balansoare si patuturi si sa va inspirati in asortarea lor cu celelalte lucrusoare din camera bebelusului.

Despre Erfi Kids SRL

Completeaza informatiile esentiale despre compania ta. Acestea vor aparea si ca "Detalii companie" in comunicarile tale, putand fi editate atunci cand scrii comunicatele sau detaliile evenimentelor.