Eroare judiciara

Definitie Eroare judiciara

Eroare ce are loc cu prilejul judecarii unei cauze penale, constand in gresita stabilire a faptelor, ceea ce a avut ca urmare pronuntarea unei hotarari nedrepte. In astfel de situatii exista, potrivit legii procesuale penale, posibilitatea repararii pagubei in cazul condamnarii sau al luarii unei masuri preventive pe nedrept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Eroare judiciara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Eroare judiciara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Eroare judiciara. Definitiile termenilor despre Eroare judiciara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Eroare judiciara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Eroare judiciara.