Ninge cu bilete gratis pe eSKY.ro

BUCURESTI - 30 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Bucureşti, 30 ianuarie 2014 – Pe eSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenţi, e vreme de shopping : doar azi ninge cu bilete gratis. Călătorii care profită de reduceri şi rezervă doar azi, 30 ianuarie 2014, bilete de avion spre Londra , Paris , Milano sau Istanbul , pot fi norocoşii care zboară gratis în destinaţia aleasă.

Ninge cu bilete gratis la eSKY.ro

Ninge cu bilete gratis la eSKY.ro

Shopping în marile oraşe ale Europei, gratis? Sigur că se poate, iată care e secretul: cine îşi rezervă doar azi, 30 ianuarie, biletele către una dintre cele patru faimoase destinaţii intră în tragerea la sorţi a zilei. Marele premiu: banii înapoi pentru rezervarea efectuată.

Important: intră în tragerea la sorţi rezervările efectuate şi finalizate azi, 30 ianuarie, până la ora 23:59, prin intermediul www.eSKY.ro sau a Serviciului Clienţi, 031 100 3759 (număr cu tarif normal).

În toiul lunii reducerilor, eSKY.ro îşi răsplăteşte prietenii călători, încurajându-i să-şi pună în aplicare visele. Astfel, destinaţiile preferate ale românilor beneficiază doar azi de reduceri substanţiale la biletele de avion: Milano – de la 9 €, Londra – de la 20 €, Paris – de la 20 €, Istanbul – de la 50 €.

În plus, eSKY.ro oferă un bonus special pentru călătorii inteligenţi: 7% reducere la rezervarea unei camere de hotel. Vacanţa este, astfel, completă.

Triplă reducere, triplu motiv de shopping cu bucurie: bilete la preţuri promoţionale, reducere de 7% la hotel şi posibilitatea de a primi banii înapoi pentru rezervarea biletelor de avion.

Informaţii complete, pe blogul eSKY.ro.