SEMINAR DE DIAGNOSTICARE A CELULITEI CU AJUTORUL TERMOGRAFIEI DE CONTACT. METODE SI PRODUSE PENTRU TRATAREA CELULITEI.

Locul desfasurarii: Sala I. C. Bratianu, din str. Biserica Amzei, nr. 5-7, Universitatea Populara Dalles, Bucuresti

Organizator: ESTETIK MEDIA SI LES NOUVELLES ESTHETIQUES

SEMINAR DE DIAGNOSTICARE A CELULITEI CU AJUTORUL TERMOGRAFIEI DE CONTACT. METODE SI PRODUSE PENTRU TRATAREA CELULITEI.

Agentia de publicitate Estetik Media impreuna cu revista Les Nouvelles Esthetiques Romania organizeaza in data de 12 noiembrie 2007 un seminar de diagnosticare a celulitei cu ajutorul termografiei de contact, la sala I. C. Bratianu, din str. Biserica Amzei, nr. 5-7, Universitatea Populara Dalles. Vor fi prezentate metode si produse pentru tratarea celulitei.

SEMINAR DE DIAGNOSTICARE A CELULITEI CU AJUTORUL TERMOGRAFIEI DE CONTACT


Agentia de publicitate Estetik Media impreuna cu revista Les Nouvelles Esthetiques Romania organizeaza seminarul de diagnosticare a celulitei cu ajutorul termografiei de contact. Vor fi prezentate metode si produse pentru tratarea celulitei. Evenimentul va avea loc la Sala I. C. Bratianu, din str. Biserica Amzei, nr. 5-7, Universitatea Populara Dalles, in data de 12 noiembrie 2007, intre orele 09.30-15.00.
Seminarul se adreseaza în egala masura profesionistilor cu experienta, maseurilor, managerilor de sali de fitness, managerilor de centre medicale, dar si incepatorilor din domeniul cosmeticii si al esteticii - deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial. Participantii vor primi diplome de calificare semnate de presedintele U.N.E.P., d-na Carmen Okabe.
Seminarul va fi sustinut de presedintele U.N.E.P, d-na Carmen Okabe si de catre dl. Dr. Doc. in diagnostica nutritionala, Pietro Morini, de la Universitatea de Studii Medicale din Milano. In cadrul seminarului vor fi dezbatute urmatoarele teme: prezentarea aparatelor de diagnosticare a celuluitei si a modului de utilizare a acestora, recunoasterea formelor de celulita, recomandarea tratamentelor in functie de forma de celulita, prezentarea produselor de tratare a celulitei.
Participantii vor primi diplome semnate de catre d-na Carmen Okabe si de dl. Dr. Doc. Pietro Morini.Pentru detalii despre curs si pentru inscriere, sunati la: Estetik Media 021 317 72 72, 0745.776.333 ; persoana de contact: Andra Nastase (office@lne.ro). Inscrierea si confirmarea participarii se vor realiza pana in data de 8 noiembrie 2007.

Despre ESTETIK MEDIA

Estetik Media este agenţia care organizează evenimentele Estetika, Bambilonia, Fit & Form Salon, editează revistele LES NOUVELLES ESTHETIQUES şi FIT & FORM şi oferă o gamă largă de servicii de agenţie de publicitate.

Participare: Intrare libera