ETA2U Computer Store, acum si in Atrium Center Arad

Timisoara - 30 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Un nou magazin ETA2U Computer Store isi deschide usile in Arad, in incinta Atrium Center. Aveti acum acces la consultanta, produse si servicii IT oferite de specialisti, in cel mai nou cetru comercial din Arad!

ETA2U Computer Store, acum si in Atrium Center Arad

ETA2U, principalul furnizor de produse, servicii si solutii IT din vestul si centrul Romaniei, anunta deschiderea magazinului din incinta Atrium Center, al treilea deja din Arad. Noul magazin are o suprafata de 100 metrii patrati si a beneficiat de o investitie de peste 50.000 Euro. Pe langa o gama variata de produse si servicii IT, noul magazin ETA2U Computer Store pune la dispozitia clientilor sai consultanta si suport IT specializate, precum si servicii post vanzare.

“Noul magazin se incadreaza in planurile noastre de intarire a pozitiei pe piata din vestul tarii, iar Aradul este in continuare un oras important datorita potentialului si apropierii de Timisoara, unde este sediul central al firmei” declara Sorin Trocan, Retail Manager, ETA2U.

Pe langa oferirea unei game variate de produse IT, numeroase brand-uri internationale si intreaga linie de computere si accesorii HUSK tech, clientii vor beneficia in alegerea lor atat de suport tehnic si consultanta la un inalt nivel de profesionalism, cat si de informatii de ultima ora din domeniul IT. Si, pentru un acces mai facil la tehnologia dorita, toate produsele IT pot fi achizitionate si in 10 rate egale, cu Card Avantaj, de la Credit Europe Bank.

La aceasta oferta se adauga diferentiatorul care mentine lantul de magazine ETA2U Computer Store in topul preferintelor clientilor de IT: oferta de servicii menite sa aduca satisfacere clientilor si post-vanzare, prin servicii specializate precum Laptop la Schimb (asigurarea unui laptop de back-up pe perioada in care laptopul clientilor se afla in reparatii), 1click2U (suport IT la distanta de un click, via web, cu plata prin SMS) si service autorizat (reparatii de echipamente in garantie si post-garantie la domiciliul clientului sau in oricare dintre magazinele ETA2U Computer Store).

Acest nou magazin vine sa se alature celor 13 magazine ETA2U Computer Store deja existente in zona de vest a tarii, din care: patru in Timisoara, cate doua in Arad si Oradea, si cate unul in Cluj, Deva, Sibiu, Tirgu Mures si Alba Iulia.

Va asteptam in noul magazin ETA2U Computer Store, la etajul doi al Atrium Center Arad!

Despre ETA2U

Despre ETA2U:
ETA2U este lider de piata in furnizarea produselor si serviciilor IT si principalul integrator de sisteme si solutii IT complexe din centrul si vestul Romaniei. Impunerea ca si lider pe piata se datoreaza atat diversitatii si calitatii produselor, serviciilor si solutiilor oferite, cat si competentelor specialistilor sai din toate diviziile grupului. Pentru mai multe informatii, va asteptam sa ne vizitati pe site-ul www.eta2u.ro.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:
Cristina Costache,
PR Responsible
marketing@eta2u.ro