Burse MBA in Grecia si Italia

BUCURESTI - 15 aprilie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Te-ai gandit sa urmezi un MBA in Europa? Acum ai aceasta oportunitate, beneficiind de o bursa totala sau partiala.

Postuniversitar.ro (Postgraduate.ro) este o resursa de dezvoltare a carierei pentru absolventi de toate varstele, prezentand totodata diverse oportunitati educationale ce vin in sprijinul dezvoltarii propiei cariere profesionale sau a capitalului uman din companiile moderne.

Portalul www.postuniversitar.ro prezinta in aceasta perioada 2 oportunitati de a urma un MBA: in Grecia (Athens University of Economics and Business) sau in Italia (MIB School of Management), beneficiind de o bursa totala sau partiala.

Acum poti avea sansa de a urma un MBA in strainatate la institutii de prestigiu din Europa si totodata de a realiza un pas important in dezvoltarea si consolidarea carierei tale.

Pentru detalii cu privire la data limita de inscriere, conditii si informatii despre bursele MBA vizitati sectiunea (Articole > MBA) http://www.postuniversitar.ro/a-executive.php de pe portalul Postuniversitar.ro.

Daca nu esti tentat de a studia in strainatate, in listele de studii educationale de pe portalul Postuniversitar.ro vei gasi oferte de studii MBA, si totodata cursuri sau masterate in Management disponibile in Romania.

Burse in strainatate | Programe MBA pentru absolventi

Despre Etowers Media Srl

Postuniversitar.ro - Ce poti face dupa facultate?
http://www.postuniversitar.ro
Postuniversitar.ro | Postgraduate.ro | Etowers Media
Fax: 0040-(0)31-811-5047