Concursul de poezie prin SMS se apropie de festivitatea de premiere

Targoviste - 20 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Deşi anunţată iniţial pentru data de 21 ianuarie, festivitatea de premiere si spectacolul alcătuit din cele mai interesante micro-poeme primite prin sms vor avea loc sâmbătă, 3 februarie 2007, la sediul Teatrului 'JUNIOR' din Târgovişte

O participare extraordinară s-a remarcat la prima ediţie a Concursului de poezie prin SMS organizat de către Compania 'EURO-ART Serv' prin diviziile sale Teatrul pentru copii şi tineret 'Junior' şi revista 'Scena Vieţii'. 164 de micro-poeme expediate la numărul de telefon din enunţul de concurs de 62 de participanţi din România, plus unul din Spania şi unul din Bulgaria, sunt acum studiate cu atenţie de un juriu alcătuit din personalităţi din sfera literaturii şi artei. Numărul mare de lucrări, precum şi faptul că şi-au anunţat intenţia de a sprijini în acordarea de premii şi în publicarea poeziilor într-un supliment special al revistei 'Scena Vieţii' mai mulţi parteneri (Compania MIX MUSIC din Piatra Neamţ, Editura SFINX 2000 din Târgovişte, primăriile din Aninoasa (Dâmboviţa) şi Câineni (Vâlcea) au determinat 'mutarea' festivităţii de premiere din 21 ianuarie, pe 3 februarie 2007. La acea dată, începând cu ora 10,00, la sediul Teatrului 'Junior' din incinta Casei de cultură a Sindicatelor din Târgovişte va avea loc Gala Laureaţilor, precum şi spectacolul poetic şi muzical inspirat de lucrările din concurs. Premianţii vor fi anunţaţi prin sms, iar toţi participanţii vor primi diplome şi ( la cerere) suplimentul special al revistei 'Scena Vieţii'. Element de noutate: se lucrează la trofeul festivalului (un telefon mobil stilizat - sculptură în lemn). Organizatorii acestui concurs mulţumesc tuturor celor care au mediatizat şi promovat competiţia şi îi invită la festivitatea din 3 februarie!

Despre Euro-Art Serv

Euro-Art Serv este o companie artistică ce are ca divizii Teatrul pentru copii şi tineret \\\'Junior\\\', revistele \\\'Scena Vieţii\\\' şi \\\'Scena Vieţii - Junior\\\'.
EURO ART SERV - Victor Mihalache - director general Tel: 0245-227121 , 0740-643071
victormih@clicknet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-art-serv/concursul-de-poezie-prin-sms-se-apropie-de-festivitatea-de-premiere