Parbriz-auto-bucuresti.ro ofera o gama larga de parbrize si servicii conexe

BUCURESTI - 4 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov:

- parbrize Originale, Pilkington, Fuyao, Benson

- parbrize cu senzor de ploaie, parbrize cu senzori lumina, parbrize cu incalzire, parbrize cu antena radio.

Comanda parbriz0785333999

Parbrize Auto Bucuresti practica cele mai mici preturi de pe piata, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate precum si o garantie de 2 ani pentru toate parbrizele vandute si montate.

Parbrize Auto Bucuresti vinde, livreaza si monteaza la domiciliul clientului o gama foarte larga de parbrize. Montam parbrize la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov: parbrize Originale, Pilkington, Fuyao, Benson. parbrize cu senzor de ploaie, parbrize cu senzori lumina, parbrize cu incalzire, parbrize cu antena radio.

Parbrizul unei masini este geamul din partea frontala. Un parbriz este format din doua straturi de sticla, legate cu o folie transparenta. Parbrizul are doua straturi pentru ca este cel mai expus la spargere, asa ca daca se crapa un strat, celalalt ramane intact.

Spre deosebire de geamurile laterale, un prabriz va ramane la locul sau chiar daca se sparge, fiind tinut de folia dintre straturile de sticla.

Exista mai multe tipuri de parbrize: parbriz cu dezaburire inclusa, parbriz cu senzor, parbriz simplu, parbriz cu head-up display, parbriz heliomat, parbriz cu camera sau parbriz cu camere.

Parbriz-auto-bucuresti.ro ofera cea mai mare gama de parbrize auto, lunete auto si geamuri auto din Romania. Vindem si montam la domiciliul clientului toate tipurile de parbrize, lunete si geamuri laterale de la producatori consacrati: Fuyao, Benson, Agc, Xyg, Saint-gobain, Guardian, Pilkinton, Splintex, Automotive, Nordglass, Steklo-lux, Doraglass si parbrize originale. Detinem o retea de distributie si montaj in Bucuresti si Ilfov

Despre Euro auto 24

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-auto-24/parbriz-auto-bucuresti-ro-ofera-o-gama-larga-de-parbrize-si-servicii-conexe