Curs acreditat Purtator de Cuvant, 4-11 august 2011, Bucuresti

BUCURESTI - 25 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate

Euro Best Team are placerea de a va anunta organizarea cursului de PURTATOR DE CUVANT ce se va desfasura in perioada 4-11 august 2011, la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau la sediul EBT (in functie de numarul de cursanti). OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 27 iulie 2011 taxa de inscriere este de 600 de lei. Dupa aceasta data taxa de participare este de 800 de lei.

ACREDITAT CNFPA

Competente comune - Comunicare in limba oficiala

FORMULARUL DE INSCRIERE - il puteti gasi pe www.eurobestteam.ro

4-5 august si examen de certificare pe data de 11 august 2011

LOCATIE: Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau sediul EBT - vezi contact (in functie de numarul de cursanti inscrisi).

PRETUL CURSULUI: Pentru inscrieri pana la data de 27 iulie 2011 taxa de inscriere este de 600 de lei si include toate costurile privind suportul de curs, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA. Dupa aceasta data taxa de participare este de 800 de lei.

LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

 

Avem sau nu nevoie de purtator de cuvant?

Prezenta unui purtator de cuvant este in orice organizatie extrem de necesara, el reprezentand principala sursa de informare a jurnalistilor si, cel mai important lucru, imaginea organizatiei.

Purtatorul de cuvant reprezinta liderul organizatiei in relatia cu mass-media, exprima atitudinea oficiala a organizatiei asupra problemelor de interes general sau specific si se subordoneaza direct conducerii organizatiei.

Purtatorul de cuvant este actor, papusar, crainic, redactor, director de relatii publice, maestru de ceremonii, prezentator de programe, dar si redactor de specialitate, tehnician si bun operator pc.

Cursul isi propune sa structureze cat mai bine statutul de purtator de cuvant, si sa permita desfasurarea unei activitati de relatii publice la standarde profesioniste.

Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza in domeniul relatiilor publice si sunt responsabile cu transmiterea mesajelor publice, atat din partea institutiilor publice cat si din partea companiilor private, dar si altorpersoane care se pregatesc pentru aceast statut.

 

Lectorul cursului este Liviu Dragoman

Liviu deţine o experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi relațiilor publice. A ocupat funcţii de conducere în structuri guvernamentale de informare și relații publice și a deținut funcția de manager pentru numeroase proiecte naţionale şi internaţionale. Este absolvent al Facultăţii de drept din Craiova şi a obţinut titlul de doctor la Universitatea Națională de Apărare din București. Este absolvent al Colegiului Național de Apărare și a unor cursuri de specializare în domeniul comunicării, relaţiilor publice și gestionării crizelor. A conceput și condus importante campanii de comunicare și relații publice atat pentru sectorul guvernamental cat si pentru cel privat.

4 august

09:00 - 10:30 Sesiune introductivă – prezentarea participanţilor şi a obiectivelor cursului.

Instituția purtătorului de cuvânt – funcții, rol, competențe și responsabilități.

10:30 - 10:45 Pauză de cafea

10:45 - 12:15 Managementul comunicării și relațiile cu presa, calitatile

Calitatile purtatorului de cuvant apreciate de jurnalisti.

12:15 - 13:45 Pauză de prânz

13:45 - 15:15 Imaginea publică a organizației - creare și întreținere.

15:15 - 15:30 Pauză de cafea

15:30 - 17:00 Principii de baza, formule de succes

 

5 august

09:00 - 10:30 Recapitulare ziua I, Tehnici de comunicare strategica

10:30 - 10:45 Pauză de cafea

10:45 - 12:15 Calitatile informatiei destinate presei

12:15 - 13:45 Pauză de prânz

13:45 - 15:15 Tehnica vorbirii în public

15:15 - 15:30 Pauză de cafea

15:30 - 17:00 Comunicarea în situații de criză. Concluzii.

 

CERTIFICARE

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA.

Programul de formare profesională se finalizează cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificării formării profesionale a adulţilor.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii şi sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei si Egalităţii de Şanse si de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, conform Ordonanţei Guvernului României nr.129 din 2000.

Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Dupa absolvirea cursului, Euro Best Team va elibera, pe langa certificatele CNFPA care atesta Competentele in limba oficiala, si doua certificate Purtator de cuvant, in limba romana si limba engleza.

Persoana de contact: Madalina Nedelcu- 0726.615.538

www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.