Curs Analiza Cost Beneficiu - studii de fezabilitate, 6-7 august 2011, Bucuresti

BUCURESTI - 28 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Euro Best Team organizeaza cursul Analiza Cost Beneficiu. Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa deprinda competentele si tehnicile necesare intocmirii corecte a unei ACB, necesara in special proiectelor finantate de fonduri structurale. Mai multe detalii gasiti pe www.eurobestteam.ro

Perioada de desfasurare a cursului va fi: 6-7 august 2011

PRETUL CURSULUI: Pentru inscrieri pana la data de 29 iulie 2011, taxa de participare la acest curs este 800 de lei si include toate costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen şi certificare CNFPA. Dupa aceasta data, taxa de inscriere la acest curs este 1200 de lei.

LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

 

FORMULARUL DE INSCRIERE- il puteti completa de pe www.eurobestteam.ro

Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos, pe aceasta pagina sau la sediul nostru

 

AGENDA CURSULUI:

Durata cursului este de 2 zile, 6 ore pe zi, de dimineata de la orele 9.00 pana dupa amiaza la orele 17.00.

 

Ziua 1

09:00 - 10:30 Definitia ACB

                     Ce este ACB si de ce se realizeaza

                     Cand se realizeaza ACB

 10:30 - 10:45 Pauză de cafea

 10:45 - 12:15 Abordarea metodologica generala

                     Etape in realizarea ACB

                     Identificarea investitiei si definirea obiectivelor

 12:15 - 13:45 Pauza de pranz

 13:45 - 15:15 Analiza optiunilor si alegerea alternativei optime

 15:15 - 15:30 Pauza de cafea

 15:30 – 17:00 Analiza financiara-obiectivele si scopul analizei

                     Calcularea fluxurilor financiare

                     Principii pentru realizarea proiectiilor financiare

                     Sustenabilitatea financiara

 

 

Ziua 2

 09:00 - 10:30 Recapitulare ziua 1

10:30 - 10:45 Pauza de cafea

10:45 - 12:15 Analiza economica-obiective si scop

                     Corectii fiscale si conversia preturilor

                     Integrarea externalitatilor

12:15 - 13:45 Pauza de prânz

13:45 - 15:15 Analiza de risc

                      Analiza de senzitivitate.

 15:15 - 15:30 Pauza de cafea

 15:30 – 17:00 Exemple de ACB

 

 

Lectorul cursului este Natalia Cirimpei

 Natalia Cirimpei este consultant pe proiecte cu finantare europeana si a granturilor nerambursabile. Pana in prezent ea a realizat  evaluare unui numar de 150 de cereri de finantare in cadrul programelor Phare, Ispa, Sapard, Banca Mondiala, POR, POSCCE, atat din punct de vedere tehnic cat si financiar-economic. A intocmit si evaluat documentatii pentru proiecte de infrastructura de transport, turism, social, educatie, sanatate, IMM si intreprinderi mari. Totodata, a facut parte din comisia speciala de evaluare a proiectelor din cadrul Programelor Integrate de Dezvoltare Urbana, a caror valoare estimativa depaseste 40 mln Euro. Experienta sa nationala este completata de calitatea de consultant de afaceri pentru multinationale din Europa Centrala si de Est, realizand planuri de rentabilitate financiara, scheme de parteneriat si analiza acestora avand in vedere pe de o parte standardele Grupului, iar, pe de alta parte, specificul legislativ, de piata al tarilor de implementare. Natalia este absolventa Academiei de Studii Economice din Bucuresti, detine diploma de MBA Romano-Canadian si a finalizat un Master in Stiinte Europene de pe langa Institutul Friedrich Schiller. Din 2007 pana in present,  Natalia urmeaza sesiunile de dezvoltare organizationala, avand calitatea de consilier organizational si coach. In cadrul companiei Euro Best Team ea preda Cursul de Analiza Cost Beneficiu - studii fezabilitate. 

 

Conditii de inscriere

 Pentru inscriere va rugam sa completati si sa trimiteti formularul de inscriere de pe site. Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului. In prima zi de curs  va rugam sa aduceti formularul in original semnat si stampilat (daca este cazul), precum si o copie a cartii de identitate.

 

SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Persoana de contact: Madalina Nedelcu- 0726.615.538

www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Taguri: curseuro best teamebtcost