Curs Public Speaking – Discursul care revigoreaza!

BUCURESTI - 17 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Politic

Live site

Inscrie-te la cursul Public Speaking din data 23 ianuarie si beneficiaza de un cursul Gratuit! Formator din data 17 februarie 2014.

Curs Public Speaking – Discursul care revigoreaza!
 Cuvantul are o putere nebanuita. Cuvantul induce actiunea, transformarea, creatia, modelarea, poate da viata unui univers si il poate stinge. Cuvantul are putere!

Ecaterina Hariton

Euro Best Team va invita sa participati la cursul Public Speaking, care va avea loc in perioada 23 ianuarie – 6 februarie 2014 la sediul EBT din Bucuresti. Cursul Public Speaking va ofera posibilitatea sa va dezvoltati abilitatile personale si sa cunoasteti tehnici de comunicare, pentru a deveni un speaker interesant, convingator, complet.

Cursul Public Speaking se adreseaza persoanelor din mediul business, managerilor, agentilor de vanzari, persoanelor care prin natura jobului fac prezentari sau sustin seminarii, profesorilor, formatorilor, persoanelor din mediul politic care doresc sa-si imbunatateasca calitatile oratorice, persoanelor care vizeaza dezvoltarea personala si tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare sau sa depaseasca teama de a vorbi in public.

Cursul Public Speaking este un atelier work-shop care se bazează pe o metodă de lucru dinamica, interactiva si distractiva, cu exercitii de grup si individuale, cu aplicatii inspirate din lectiile de actorie.

Participantii sunt incurajati sa gandeasca si sa se exprime liber, sa sustina discursuri in fata camerei de filmat. Pe rand, ei vor fi si actori, dar si spectatori, si vor vedea cum pot sa-si imbunatateasca stilul si tehnicile de exprimare in public.

Exercitii si aplicatii pratice: dictie, oratorie, dezbatere, expresie corporala, mimica, analiza comportamentala, gestionarea spatiului scenic.

Inscrie-te la cursul Public Speaking din data 23 ianuarie 2014 si beneficiaza GRATUIT! de cursul Formator din data 17 februarie 2014.

Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere Public Speaking si apoi completati formularul curs Formator. Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@ eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Public Speaking din data 23 ianuarie 2014 si aveti gratuit cursul Formator din data 17 februarie 2014.

Obiectivele cursului

Constientizarea rolului si scopului unui discurs publicIdentificarea auditoriului, caracterizarea si analiza acestuiaStructurarea unui speech, alegerea temei, identificarea ideilor principale, titlulIdentificarea si dezvoltarea abilitatilor personaleCresterea stimei de sine, increderea in fortele proprii, puterea credinteiIdentificarea cauzelor care produc procesele de inhibitie psihicaEliminarea temerilor legate de vorbirea in public , gestionare a emotiilorCunoasterea tehnicilor de vorbire si gestionarea inteligentei emotionaleAdaptarea tehnicilor de speech la personalitatea vorbitorului, crearea stilului propriuDezvoltarea creativitatii, a imaginatiei, a simtului de observatie si a puterii de concentrareImbunatatirea dictiei, gestionarea dialogului, exersarea tehnicilor de persuasiune

Beneficii

Veti sti sa gasiti usor subiectul pentru discurs si sa mentineti interesul pentru acestaVeti sti sa identificati ideile principale si linia de argumentareVeti sti sa organizati discursul si sa memorati parti din elVeti sti sa faceti o prezentare captivanta, dinamica, pozitivaVeti sti sa folositi abilitatile personale ca sa va puneti in valoareVeti sti sa folositi tehnicile de comunicare prin prisma personalitatiiVeti sti cum sa va controlati emotiile si sa le transformati in entuziasmVeti sti cum sa captati atentia auditoriului si sa eliminati orice stare de plictisVeti sti cum sa va dezvoltati personalitatea si s-o folositi in managementul impresieiVeti avea o imagine de sine imbunatatita si o stima de sine ridicataVeti avea un bagaj de exercitii pentru dezvoltarea simtului observatieiVeti deveni regizorul propriului discurs pentru o prezentare reusita

Locatia de desfasurare a cursului este sediul Euro Best Team din str.Lt Stefan Marinescu, nr.9, sector 6, Bucuresti.

Pentru detalii privind inscrierea va steptam pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-public-speaking-discursul-care-revigoreaza1