Curs Secretara - acreditat ANC

BUCURESTI - 25 februarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Educatie / Cultura, Cursuri

Live site

Inscrie-te la cursul Secretara din data 10 martie 2014 si primesti GRATUIT cursul Contabilitate – program SAGA din 26 martie 2014.

Dana Morar - lector EBT

Dana Morar - lector EBT

 Homer implora o zeiţă. Pe atunci nu erau secretare. 

aforism de Vasile Ghica

Euro Best Team va invita sa participati la Curs Secretara, ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 10 – 24 martie 2014 si sa va perfectionati abilitatile de comunicare si organizare a activitatii de management necesare intr-o organizatie.

Cursul de Secretara este un instrument ideal de structura si abordare inovativa a activitatii de management secretarial. In viziunea cursului Secretara organizat de Euro Best Team, secretara este o persoana responsabila, un bun organizator, are abilitati de manager si de coordonator, gestioneaza documente si organizeaza circuitul intern al informatiilor in colaborare cu managerul organizatiei, urmareste si monitorizeaza agenda si programul conducerii organizatiei.

Cursul Secretara se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte competentele profesionale si abilitatile tehnice si specifice activitatii de secretariat bazata pe coordonare, management, gestionare, comunicare, organizare precum si presoanelor care déjà se afla intr-o functie similara si doresc sa capete un certificat pentru competente birotice.

Important: La curs pot participa si persoane care au absolvit liceul dar nu au obtinut diploma de bacalaureat.

Secretariatul este instrumentul care contribuie la imbunatatirea si modernizarea activitatii de birou din organizatii sau institutii sporind considerabil productivitatea si calitatea muncii administrative. Astfel, secretariatul a devenit unul dintre cele mai importante locuri de munca în societatea contemporana capatand functii complexe si roluri multiple ce presupun un nucleu de activitati si tehnici de lucru specifice, atributii si sarcini individuale.

Competente:

- Efectuarea de traduceri si retroversiuni documente

- Efectuarea translatiei in relatii de protocol

- Stabilirea si intretinerea relatiilor de protocol

- Promovarea imaginii firmei

- Configurare si adaptare resurse hardware si software

- Structurare si gestionare informatii pe probleme in fisiere si directoare

- Intocmirea, transcrierea si verificarea stenogramei

- Tehnoredactarea si multiplicarea documentelor

- Realizarea comunicarii utilizand aparatura de birotica

- Primirea, inregistrarea, sortarea si distribuirea corespondentei

- Intocmirea corespondentei simple, de rutina

- Redactarea corespondentei pe baza indicatiilor primate

- Aplicarea NPM, aplicarea NPSI

- Raportarea pericolelor care apar la locul de munca

- Respectarea procedurilor de urgenta si evacuarePrimirea si transmiterea informatiilor

- Participarea la discutii in grup in vederea obtinerii solutiilor optime

- Dezvoltare si mentinere relatii de munca eficiente cu colegii si in contacte

- Realizarea si monitorizarea aranjamentelor de calatorie si/ sau masa

- Crearea ambiantei spatiului de lucru , asigurarea conditiilor materiale

- Asigurarea materialelor si a salii pentru desfasurarea sedintei

- Identificarea obiectivelor si sarcinilor de realizat, stabilirea etapelor de lucru

- Intocmirea agendei proprii de lucru

- Inregistreaza solicitarilor pentru audiente, intocmirea programului de intalniri

Lectorul cursului Secretara este Daniela Morar.

Dana este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training, si preda  cursuri acreditate din domenii precum: sanatate si securitate in munca, managementul calitatii, formator de formatori, sisteme integrate de management, management de mediu, auditor de mediu.  Daniela Morar detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei. Dana Morar este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti si a cursului post universitar “Auditul securitatii, sanatatii in munca si evaluarea riscurilor”.

Inscrie-te la cursul Secretara din data 10 martie 2014 si primesti GRATUIT cursul Contabilitate –program SAGA  din 26 martie  2014.

Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere pentru cursul Secretara si apoi completati formularul curs Contabilitate. Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Secretara - si aveti gratuit cursul Contabilitate.


Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare

e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.