Curs Stil Vestimentar si Personal Branding, 15-16 martie 2012, Camera de Comert Bucuresti

BUCURESTI - 27 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Euro Best Team va invita sa participati la cursul de Stil vestimentar si personal branding care va avea loc in perioada 15-16 martie 2012 la Bucuresti. Cursul se adreseaza doamnelor care doresc sa-si construiasca o imagine publica corecta si are un caracter interactiv bazat pe analiza si studii de caz. OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 27 ianuarie 2012 beneficiati de taxa de participare redusa, respectiv 800 lei+TVA. Mai multe detalii gasiti pe www.eurobestteam.ro

Perioada de desfasurare: 15-16 martie 2012

LOCATIE: Camera de Comert si Industrie Bucuresti sau la sediul EBT - vezi contact (in functie de numarul celor inscrisi).

Pretul cursului: Trimiteti formularul de inscriere completat pana la data de 27 ianuarie 2012 si beneficiati de taxa redusa in valoare de 800 de lei+TVA. Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos.

LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

FORMULARUL DE INSCRIERE il puteti completa pe www.eurobestteam.ro

Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos, pe aceasta pagina sau la sediul nostru

Scopul cursului: cunoasterea potentialului neexploatat al imaginii personale, prin vestimentatie si stil personal.

Obiective:

sa ne cunoastem stilul potrivit si tipurile de haine care ne avantajeazasa stim sa ne organizam garderobasa stim sa organizam tinute pentru diferite evenimente la care participam (evenimente business, aparitii media, evenimente de familie, aniversare, party-uri, ceremonii)sa invatam sa achizitionam rational doar hainele si accesoriile de care avem nevoie.

Ce invatam:

Care este rolul vestimentatiei in definirea propriei personalitati, cum putem  sa cunoastem si sa utilizam acest limbaj nonverbal in folosul imaginii noastre,cum ne cunoastem si cum ne construim imaginea prin intelegerea modei si prin construirea propriului stil vestimentar, pentru a crea o reprezentare corecta.cursul va asigura nu doar informatia utila, cunoasterea structurii corporale, a identitatii si personalitatii prin vestimentatie, dar va asigura si recreerea imaginii proprii,

AGENDA DE CURS

Ziua I

- constructia de brand personal si a modei

- stilul personal

- care sunt cele mai importante curente stilistice ale momentului

- profilul garderobei personale

- tipologiile imbracamintei, piese esentiale, dress code-uri

- importanta reorganizarii garderobei

- cumparaturi capriciu vs. cumparaturi esentiale

- tipologiile corporale si canoanele vestimentare

- designul vestimentar: orizontala si verticala, linia si imprimeul, culoarea-baza si accent, texturi si structuri materiale

- accesoriile, tusa finala a imaginii noastre

Ziua II

- incaltamintea esentiala sau capriciu; poseta ca autoexprimare

- bijuteriile - povestea ascunsa a personalitatii noastre

- focus grup - ochiul critic

- constructia imaginii personale prin vestimentatie

- cunoasterea tipologiilor corporale: ABC (normal) si DEF (xxl)

- piese vestimentare care va definesc stilul personal

- trucuri de estompare a defectelor de silueta si de evidentiere a calitatilor proprii

- piramida vestimentatiei

- tehnicile de accesorizare

- valiza de calatorie

- test grila - autocunoasterea stilului personal

Conditii de inscriere

Pentru inscriere va rugam sa completati si sa trimiteti la office@eurobestteam.ro formularul de inscriere pe care il puteti gasi pe site-ul nostru. Ulterior veti fi contactat de organizator pentru alte detalii privind desfasurarea cursului. In prima zi de curs va rugam sa aduceti formularul in original semnat si stampilat (daca este cazul). Plata cursului se face in contul Bancii Transilvania, afisat mai jos.

SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Persoana de contact: Madalina Nedelcu- 0726.615.538

www.eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Taguri: brandingcursstileuroBESTpersonalebtteamvestimentar
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/curs-stil-vestimentar-si-personal-branding-15-16-martie-2012-camera-de-comert-bucuresti1