Cursuri gratuite CNFPA pentru candidatii la Magistratura!

BUCURESTI - 6 iunie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Juridic

Euro Best Team organizeaza o noua sesiune a cursului intensiv de pregatire pentru admiterea la Magistratura! La cursul de pregatire se pot inscrie atat cei care doresc sa participe la concursul INM cat si cei care doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura. Cursuri gratuite CNFPA pentru candidatii la Magistratura: Pentru inscrierile efectuate pana in data de 15 iunie 2012, beneficiati pana la sfarsitul anului 2012 de un loc gratuit in cadrul oricarui curs finalizat cu certificat CNFPA din portofoliul Euro Best Team. Mai multe detalii gasiti pe www.eurobestteam.ro

Cursuri gratuite CNFPA pentru candidatii la Magistratura!

PERIOADA DE DESFASURARE:

Cursul din iunie-august 2012 are in total 14 zile si se desfașoara la sediul Euro Best Team, pe parcursul a doua zile pe saptamana,

vineri-sambata, in intervalul orar 9.00-15.30*

sau

duminica-luni, in intervalul orar 9.00-15.30*

Zile de curs iunie-august 2012:

    vineri-sambata: 29-30 iunie, 6-7 iulie, 13-14 iulie, 20-21 iulie, 27-28 iulie, 3-4 august, 10-11 august;

sau

    duminica-luni: 1-2 iulie, 8-9 iulie, 15-16 iulie, 22-23 iulie, 29-30 iulie, 5-6 august, 12-13 august.

* Ultima zi a cursului (11, respectiv 13 august) se va desfasura in intervalul orar 9.00-13.15.

FORMULARUL DE INSCRIERE- il puteti descarca de pe www.eurobestteam.ro

PRETUL CURSULUI: Taxa de participare pentru acest curs este de 5580 lei.

Cursul acopera integral tematica de concurs aprobata de Consiliul Superior al Magistraturii, fiind un curs 100% practic si interactiv. Lectorii cursului sunt formatori autorizați si au o experiența practica de peste 25 ani in cariera de magistrat și universitara. (vezi prezentare lectori)

La cursul de pregatire se pot inscrie atat cei care doresc sa participe la concursul INM cat si cei care doresc sa participe la concursurile organizate pentru admiterea in Magistratura.

Obiectivele cursului:

- ințelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs

- deprinderea tehnicilor de abordare și soluționare a grilelor de concurs

- studii de caz pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare

- sprijinirea candidaților in consolidarea cunoștințelor teoretice

- simulare examene de admitere.

Programul urmarește sprijinirea candidaților in procesul de pregatire la toate materiile de concurs:

- Drept civil - trainer Nicoleta Beatrice Irimiea

- Drept procesual civil – trainer Mircea Dobre

- Drept penal , partea generala și partea speciala – trainer Emilian Stanișor

- Drept procesual penal – trainer Florin Chiracu

Sunt invitati sa se inscrie absolvenți ai facultaților de drept precum și juriști din categoriile mentionate pe site-ul Institutului Național al Magistraturii - foștii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocații, notarii, asistenții judiciari, consilierii juridici, personalul de probațiune cu studii superioare juridice, ofiterii de poliție judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit funcții de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curții de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invațamantul juridic superior acreditat, precum si magistrații-asistenți de la Inalta Curte de Casație si Justiție, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc condițiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

Prezentare lectori:

Emilian Stanișor este magistrat- procuror de cariera , cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei și autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept și are o experiența de peste 20 de ani in invațamintul universitar, in prezent fiind conferențiar la Universitatea din Bucuresti și Universitatea Andrei Șaguna din Constanța.

Nicoleta Beatrice Irimiea, magistrat-procuror de cariera are grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare ( cauze civile). Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Florin Chiracu este magistrat-procuror de cariera si a deținut succesiv funcțiile de procuror si apoi procuror inspector la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti. In perioada 1999-2001 a fost Prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Florin a lucrat perioada 1996-1998, ca procuror-inspector financiar la Curtea de Conturi a Romaniei. In anul 2006 a fost procuror si in cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Este specialist in domeniul dreptului penal și procedurii penale și a fost invitat sa susțina prezentari la numeroase conferințe și seminarii internaționale de profil. Este formator autorizat in domeniul dreptului si are o bogata experiența didactica in invațamintul superior juridic.

Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului și are o bogata experiența didactica la Universitatea Bucuresti - Facultatea de drept si apoi in invațamantul universitar privat. Mircea a fost magistrat- judecator timp de 15 ani și a indeplinit funcția de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casație si Justiție. In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil și procedura civila și se bucura de o solida reputație in lumea juridica.

Cei patru lectori sunt formatori acreditati. Au pregatit pana in prezent numerosi candidati pentru admiterea in Magistratura.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere corespunzator perioadei in care doriti sa participati la curs, pe care il puteti gasi pe www.eurobestteam.ro, si sa-l trimiteti la adresa office@eurobestteam.ro

Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul Bancii Transilvania RO63BTRL04601202C43644XX, Militari Agentia Sema Park Bucuresti.

SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Persoana de contact: Madalina Nedelcu- 0726.615.538

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.