EBT recruteaza formatori din domeniul medical!

BUCURESTI - 6 februarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, Sanatate, Farmaceutic

Live site

In cadrul Programului de Educatie Medicala Continua, Euro Best Team recruteaza formatori din domeniul medical, cu termen de aplicatie pana la data 12 februarie 2014.

cadre medicale

"Mens sana in corpore sano" este o maximă prostească. Corpul sănătos este produsul unei minţi sănătoase.

George Bernard Shaw

Euro Best Team recruteaza cadre medicale, asistenti si farmacisti pentru urmatoarele discipline: Comunicare, Resurse Umane, Manager Proiect, IT, Limbi Straine.

Cerinte:

- CV;

- diploma de formator;

- diploma de studii in domeniul medical sau farmaceutic;

- experienta in predare, de programe medicale (in scoli medicale sau institutii nonformale), de 5 ani.

Pentru aplicare va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa: marilena.stir@eurobestteam.ro

Termen pentru aplicatie: marti 12.02.2014, ora 12.00

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.