Iti oferim CADOU cursuri autorizate CNFPA!

BUCURESTI - 30 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Euro Best Team te invita la curs! Inscrie-te pe 31 august la unul dintre cursurile de mai jos si beneficiezi de reducerea de 50% din pretul cursului.

Plus

te poti bucura de una dintre ofertele  speciale Euro Best Team, la alegere:

2 cursanti + 1 GRATIS (la doi cursanti platitori, al treilea primeste cursul CADOU)!

sau

2 cursuri + 1 GRATIS (daca platesti doua cursuri, iti oferim un al treilea curs CADOU)!

Plus

taxa de examinare si certificatul CNFPA , GRATIS!

Oferta este valabila pentru urmatoarele cursuri:

Cursul Manager resurse umane: 3-4 septembrie, 10-11 septembrie si examen de certificare pe 17 septembrie 2012, Bucuresti

Cursul Inspector resurse umane: 3-4 septembrie, 10-11 septembrie si examen pe 17 septembrie 2012, Bucuresti

Cursul Public Speaking Manager: 1-2 septembrie si examen pe 8 septembrie 2012, Bucuresti

Persoana de contact :

Madalina Nedelcu

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training si de consultanta, infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro

Taguri: cursurieuro best teamcnfpagratis
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/iti-oferim-cadou-cursuri-autorizate-cnfpa