Promotie de Paste cu pachete de cursuri marca EBT

BUCURESTI - 20 martie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, Cursuri

Live site

Euro Best Team implineste bucuria sarbatorilor pascale cu o oferta promotionala de cursuri de formare pentru adulti valabila pana la 15 aprilie 2014.

Promotie de cursuri - Paste, EBT

Promotie de cursuri - Paste, EBT

 O viaţă fără sărbătoare e ca un drum lung fără hanuri. 

Democrit

Promotia de Paste contine o oferta de 40 pachete de cursuri cu o reducere de 20% fata de pretul afisat pe site. Pachetele de curs urmaresc nevoile de dezvoltare a carierei si a aptitudinilor profesionale in domenii precum management , achizitii publice, fonduri europene si comunicare.

Bonus: Pentru ca bucuria sa fie si mai mare EBT a pregatit 5 cosuri cu surprize pentru masa de Paste, cosuri ce vor fi trase la sorti de catre cei inscrisi pana la data de 5 aprilie 2014.

Cursurile Euro Best Team sunt sustinute de echipa de o echipa de 40 de lectori consacrati pe piata formarii profesionale in domeniul consultantei, managementului, administratiei publice, achizitiilor publice, resurselor umane, comunicarii, dezvoltarii afacerii, dezvoltarii personale.

Salile de curs dotate cu mijloace audio-video performante, internet wireless (aparatura de traducere si instalatii de aer conditionat, videoproiector, smart-board., flipchart) cu capacitate între 20 şi 50 de locuri.

De la infiintare si pana in prezent, Euro Best Team a instruit aproape 10 000 de persoane in domeniile de activitate mentionate mai sus si a oferit servicii de training personalizate pentru institutii publice si companii precum: Petrom SA, Societatea Română de Televiziune, Consiliul Concurenţei, Ministerul Mediului si Dezvoltării Durabile, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, Alro Slatina, Universitatea Bucureşti, Direcţia Generală de Poliţie Comunitară Sector 1, Agenzia Form Lavoro – Italia, Prefectura Cluj, Consiliul Judeţean Constanţa, Prefectura Constanţa, Consiliul Judeţean Călăraşi, Facultatea de Drept “Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca, Hewlett-Packard Romania, Autoritatea Naţională a Vămilor, Arhivele Naţionale, Raiffeisen Bank, etc.

Euro Best Team este companie de consultanta si de formare profesionala si furnizor acreditat CNFPA (ANC) pentru 30 de programe de formare pentru adulti, printre care Manager de proiect, Formator, Expert Achizitii Publice, Asistent Relatii Publice si Comunicare, Manager de resurse umane, Expert Accesare fonduri Structurale si de Coeziune Europene, Inspector de Resurse Umane, Auditor in domeniul calitatii, Auditor de mediu, Manager Sistem de Mediu, Competente Informatice, Competente Anteprenoriale, Contabil, Inspector de salarii, Inspector in domeniul sanatatii si securitatii in munca, Specialist in domeniul sanatatii si securitatii in munca,  Specialist in managementului deseurilor, Cadrul tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, Evaluator proiecte.

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam sa accesati pagina noastra de internet www.eurobestteam.ro

Persoana contact:

0726.615.538 -Madalina Nedelcu – Director formare

madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

 

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.