Vino sa parcurgem impreuna toate etapele procedurilor de achizitii publice. Curs autorizat ANC "Expert achizitii publice" de weekend si de seara!

BUCURESTI - 6 septembrie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Constructii, HR

Live site

Euro Best Team organizeaza noi sesiuni de curs Expert Achizitii Publice autorizat ANC:

Curs de seara: 11-12-13 septembrie, 18-19-20 septembrie si examen de certificare pe 25 septembrie 2013
Curs de week-end: 14-15 septembrie, 21-22 septembrie si examen de certificare pe 27 septembrie 2013.

 Am facut cursul fiindca vroiam sa ma pun la punct cu legislatia actuala pe achizitii si sa inteleg mai bine care sunt criteriile si principiile care determina atribuirea contractului de achizitie publica. E un domeniu in care trebuie sa cunosti legea si toate secretele, iar la curs am gasit un lector foarte bine pregatit, care ne-a vandut multe „ponturi” legate de asociere, subcontractare, raspunsul la solicitarile de clarificare si greselile care se fac in intocmirea ofertelor/ 

Andrei Boros, absolvent Expert Achizitii publice, EBT

Programul Expert Achizitii Publice se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de planificare si asigurare a resurselor, persoanelor numite in cadrul comisiilor de intocmire a dosarelor si de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentand entitatea publica in procesul de achizitii, dar si altor persoane interesate de domeniu.

Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice expertului in domeniul achizitiilor publice.

Lectorul cursului:

Bogdan Puscas este trainer si consultant in domeniul achizitiilor publice cu o bogata experienta in elaborarea, evaluarea si incheierea contractelor de achizitii publice , atat pentru autoritatile locale cat si pentru mediul privat. A oferit consultanta si expertiza companiilor din mediul privat din Romania atat din perspectiva ofertantilor economici, cat si din cea a autoritatilor contractante in vederea gestionarii eficiente si a implementarii cu succes a procedurilor de achizitie publica in acord cu prevederile legislatiei achizitiilor publice in vigoare la nivel national si european. Bogdan a contribuit la elaborarea Programului Anual al Achizitiilor Publice in cadrul MECTS si a participat in calitate de expert coordonator la implementarea procedurilor de achizitii publice cu o valoare totala estimata de peste 300 milioane lei, in numeroase proiecte europene. In cadrul Euro Best Team, Bogdan sustine cursul de Expert Achizitii Publice , precum si cursurile de utilizare SEAP, atat pentru Autoritati Contractante, cat si pentru ofertanti.

Pretul cursului: 690 lei (nu se adauga TVA!)