Incepe noul an cu un pas inaintea concurentei

Timisoara - 8 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Ceea ce trebuie sa stii pentru un management eficient al unei companii sau departament se regaseste in cursul „MBA in 10 zile”.

Ca Presedinte al Central European Financial Services, dar si in calitate de reprezentant al unor importante fonduri de investitii sau grupuri financiare internationale, am fost intotdeauna frapat de felul in care propuneri de afaceri bune risca sa se piarda datorita neexpunerii lor intr-un mod structurat, conform gandirii MBA.'

domnul Florin Pogonaru in prefata best-seller-ului care reprezinta suportul cursului „MBA in 10 zile'.


Cursul se adreseaza oamenilor grabiti ai zilelor noastre, celor care vor sa invete conceptele si limbajul MBA pentru a aborda cu incredere situatiile reale de afaceri!

Intr-un total de 70 de ore de studiu interactiv sunt sumarizate toate domeniile cheie care sunt acoperite pe parcursul unui MBA de 2 ani organizat in cadrul universitatilor de prestigiu din lume. Este o modalitate rapida si usor de inteles, de expunere a tipului de gandire si terminologiei aferente MBA, finalizat cu diploma de participare eliberata de departamentul de training al Camerei Economice Federale a Austriei prin EUROaptitudini - WIFI Romania.

.


Domeniile prezentate sunt:

- Marketing,

- Contabilitate,

- Comportament Organizational si Etica in afaceri,

- Finante,

- Operatiuni,

- Analiza cantitativa,

- Economie,

- Strategie

- Comunicare, Negociere, elemente de legislatie economica.


Cursul va ajuta in nenumarate situatii. Cu profesionalism si inteligenta, trainerii va vor prezenta situatii reale din afaceri. Modul de expunere este interactiv, profesionist si accesibil.


Pe parcursul celor „10 zile de MBA', cursantul dobandeste si exerseaza o serie de abilitati practice, intre care:


Cursul va permite sa va serviti clientii mai eficient iar la finalul cursului va veti imbunatati actualele cunostinte in domeniul afacerilor cu o minima investitie de timp si bani. Adevarata rasplata consta in dobandirea unor cunostinte din diverse domenii de a caror conlucrare depinde succesul unei afaceri.


Curs TIMISOARA:

Program: vineri, 14.00 – 21.00 si sambata, 9.00 – 17.00

Calendar cursuri:

Saptamana I: 7, 8 martie
Saptamana II: 14, 15 martie
Saptamana III: 21, 22 martie
Saptamana IV: 28, 29 martie
Saptamana V: 4, 5 apriliePentru detalii suplimentare si pentru inscrieri, ne puteti contactata telefonic sau pe e-mail: 0256 499 216, 0751 052 301, adrian.dragos@euroaptitudini.ro.

Data limita pentru inscrieri este 8 februarie 2008.

Despre Euroaptitudini


WIFI este o organizatie de training vocational, parte din Camera Economica Federala a Austriei.Succesul antreprenorial se bazeaza pe cunoastere si know-how. In Austria, cele noua Institute Federale pentru Promovare Economica (WIFI, pe scurt) precum si alte 80 de centre teritoriale nu sunt doar parte integranta a Camerelor Economice Austriece; ele reprezinta partenerul numarul 1 al companiilor austriece in domeniul educatiei vocationale si a educatiei destinate adultilor.


WIFI reprezinta in primul rand un dialog continuu intre mediul economic si sectorul educatie, promovand cunoasterea practica, bazata pe experienta. Acest know-how este diseminat si in centrele WIFI internationale, astfel oferta nation! ala este adaptata si localizata pentru piata locala specifica a tarilor unde WIFI este prezent. WIFI ofera in acest fel aceeasi calitate, acelasi standard in educatia pentru adulti atat pentru companiile austriece si internationale - in prezent in Ungaria, Polonia, Croatia, Slovacia, Bulgaria si Romania.


Euroaptitudini este reprezentantul WIFI Austria in Romania incepand cu anul 2007.
0728874248, 0256-499216
office.timisoara@euroaptitudini.ro