Toamna aceasta în Timişoara: certificări internaţionale pentru o carieră de succes!

Timisoara - 20 septembrie 2007

Comunicat tip General in Social

Oricine a auzit de examenele TOEFL, Cambridge sau ECDL. Aceste certificate internaţionale îti asigură o intrare uşoară în concursul pentru orice bursă, îţi oferă un interviu mai scurt şi mai de succes la o angajare sau îţi oferă un argument pentru o marire de salariu de mult aşteptată.

Toamna aceasta oricare din aceste certificate le poţi obţine de la Centrul EUROaptitudini din Timişoara. Deoarece inţelegem cât de importante sunt aceste acreditări pentru viitorul tău, îţi punem la dispoziţie ocazia de a te pregăti şi a obţine diplomele TOEFL iBT, BULATS pentru Engleza, Franceză, Germană, spaniolă, sau ECDL – Permisul European de Conducere a Calculatorului.

Centrul de instruire şi testare pentru calculator şi limbi străine EUROaptitudini din Timişoara oferă 3 tipuri de certificări, precum şi cursuri aferente:

1. ECDL – European Computer Driving Licence, atestă abilitatea de a utiliza aplicaţiile uzuale pe calculator la un nivel suficient pentru a desfăşura o activitate complexă.

2. BULATS – Business Language Testing Service, pentru abilitatea de a utiliza o limbă străină într-un mediu de lucru şi afaceri pe 5 nivele conform standardelor europene, test adaptabil susţinut pe calculator

3. TOEFL – Test of English as a Foreign Language, pentru abilitatea de a comunica în limba engleză într-un mediu academic, universitar (pentru elevi, studenţi sau profesori care urmăresc o bursă în America şi nu numai).

Contactează-ne şi află informaţii în legătură cu cursurile de pregătire şi examenele pentru obţinerea acestor certificate. Ne puteţi găsi pe internet la adresa www.EUROaptitudini.ro, telefon 0256 499 216, sau pe e-mail: office.timisoara@EUROaptitudini.ro.

Nu uita, o diplomă internaţională e un partener de neînlocuit în carieră!

Despre Euroaptitudini

EUROaptitudini este centru de testare si instruire acreditat ECDL din anul 2003 si dezvolta la nivel national o franciza de instruire moderna realizata pe baza colaborărilor cu parteneri de renume internaţional, reusind intr-un timp record sa isi construiasca o carte de vizita impresionanta. Printre partenerii noştrii putem numi instituţii precum: Fundaţia ECDL, Universitatea Cambridge, Aliance Français, Goethe Institut, Universidad de Salamanca, ETS (TOEFL) şi WIFI Austria.
0256 499 216
Timişoara, Str. Paris nr. 2A, camera 203
office.timisoara@euroaptitudini.ro