Eurobuild CEE lanseaza catalogul 'WHO IS WHO IN CONSTRUCTION AND PROPERTY IN ROMANIA 2009'

BUCURESTI - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Seria cataloagelor marca Eurobuild “Who is who in construction and property” este completata la inceputul anului 2009 de editia adresata pentru prima oara pietei din Romania, publicatie ce se va distribui gratuit la toate targurile internationale(Mipim, Mapic, Expo Real, Real Vienna, Barcelona Meeting Point, Cityscape Dubai), la toti clientii si colaboratorii si la peste 1000 de companii internationale.

Rezultat al muncii sustinute al echipei Eurobuild CEE, catalogul 'Who is who in construction and property in Romania 2009' isi propune sa fie o sursa de baza in ceea ce priveste informatiile referitoare la jucatorii din piata imobiliara si de constructii din Romania, oferind atat date de contact, cat si articole care trateaza situatia imobiliara din Romania, analiza de piata si oportunitati de afaceri.
Destinat celor care activeaza pe piata din Romania, inscrierea in paginile catalogului se face gratuit pe site-ul oficial al revistei Eurobuild CEE, informatiile urmand a fi publicate atat in limba engleza cat si in limba romana.

Despre Eurobuild CEE Romania

In ultimii zece ani de activitate in Polonia ne-am dovedit a fi o resursa profesionista si de incredere in ceea ce priveste domeniul proprietatilor si al constructiilor, dar si un agent de publicitate eficient care intra in contact cu o gama larga de potentiali parteneri de afaceri. Datorita statutului nostru in Polonia si a experientei indelungate pe piata locala, ne-am extins activitatea spre noi parti ale Europei cu scopul de a gasi cititori si clienti loiali si acolo. Depunem toate eforturile pentru ca Eurobuild sa fie un agent formator de opinie international care sa furnizeze informatii de incredere din industria proprietatilor si sa fie o sursa valoroasa de cunoastere si inspiratie.

Adrian Chircă
Country Manager Romania
021/310.22.49
adrian.chirca@eurobuildcee.com