EuroDEMOS


Descrierea companiei EuroDEMOS

Ce scriu ziarele italiene
Extras din Cotidianul National La Stampa mercoledi 3 Marzo 2010: “Miscarea perpetua a globetrotter-ilor energiei curate – Conferinte si mitinguri in toata lumea. Nu se opresc niciodata: trec de la un targ la altul, de la un work-shop la un congres, de la un forum la o intrunire urmand osmoza bunelor practici. Se numeste Catalina Aghinitei, de profesie manager proiect la EuroDEMOS, asociatie care se ocupa de ecologie si turism sustenabil. Din 2003 desfasuram proiecte, incercam sa introducem in circuitele turistice localitati inca imaculate fara a provoca daune. In sapte ani acest grup de tineri a devenit ghidul gandirii si actiunii ecosustenabile in intreaga Romanie. Si au desfasurat deja un proiect in colaborare cu Primaria Torino.”

Presa nationala si locala italiana a mediatizat zilnic acest eveniment profitand din plin de aceasta ocazie pentru a-si promova valorile italiene langa personalitati recunoscute international.

Asadar, solutia publica propusa de ONG EuroDEMOS, de a promova valorile umane autentice, ca solutie pentru iesirea din criza morala si economica romaneasca, prin intermediul acestui forum international a devenit o solutie asimilata si promovata international pentru atingerea sustenabilitatii globale.


Pentru mai multe detalii avem placerea sa va invitam sa vizionati filmul EuroDEMOS at Torino – European Youth Capital 2010 la adresa http://www.youtube.com/watch?v=VoVdayHcHYM

Comunicate EuroDEMOS :

Vezi toate comunicatele companiei EuroDEMOS.