ROMEXPO si EUROEXPO va invita, in luna aprilie, la o noua editie a targului KIDEX!

BUCURESTI - 20 februarie 2007

Comunicat tip General in Social

In perioada 27 – 29 aprilie, in Pavilioanele 16, 17 si 17 bis din cadrul Complexul Expozitional ROMEXPO se va desfasura cea de-a VI-a editie a celui mai vesel targ pentru copii, KIDEX.

KIDEX este un eveniment dedicat celor mici – intre 0 si 5 ani, parintilor, dar si celor care se pregatesc sa-si mareasca familia.
Organizatorii, ROMEXPO si EUROEXPO au demarat deja campania de inscrieri, fiind invitate sa participe firme din tara si strainatate, din domeniile :

- vestimentatie pentru copii si gravide,
- centre de pregatire pentru nastere,
- articole pentru nou-nascuti,
- puericultura,
- medicamente, vitamine, suplimente nutritive,
- igiena, cosmetice,
- imbracaminte, incaltaminte,
- jocuri, jucarii,
- mobilier, decoratiuni pentru camera copilului,
- agentii de baby-sitting,
- carti, reviste, muzica,
- alimente (inghetata, bauturi racoritoare, ciocolata, cereale, alte clase de alimente),
- IT,
- articole pentru vacanta si articole sportive,
- instrumente muzicale,
- servicii (turism, bancar, asigurari, educational - public si privat, medicale etc),
- cultura, arta, sport, media, teatre, cluburi pentru copii, cluburi sportive etc.

Cum ne-au obisnuit la fiecare editie, organizatorii au pregatit si o serie de surprize pentru evenimentul din aceasta primavara. Astfel, in fiecare zi de targ KIDEX va avea loc parada costumelor personajelor de poveste si din desene animate. Vor defila pe rand – spre deliciul celor mai mici dintre vizitatori – spiridusi, craiese, pitici, ingerasi, ursuleti, zane si printese.
Asadar, copiii care viziteaza targul KIDEX vor putea sa admire personajele lor preferate si chiar sa se fotografieze alaturi de ele. In plus, in timpul paradei de costume vizitatorii vor primi cadouri si materiale promotionale oferite de partenerii evenimentului.
Nu in ultimul rand, vor avea loc tombole cu premii consistente, recitaluri, momente de balet si teatru in interpretarea unor grupuri de copii si spectacole cu clowni, toate pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii. De asemenea, din program nu vor lipsi prezentarile de moda ce vor marca lansarea colectiilor primavara/vara de hainute pentru copii.
Targul KIDEX – editia de primavara, intre 27 si 29 aprilie, la ROMEXPO – constituie o ocazie minunata pentru copii si parinti de a se distra participand la un eveniment ce imbina, deopotriva, utilul cu placutul!

Despre Euroexpo SRL

IMPORTANT!!!
Pentru cei interesati, mentionam ca termenul limita pentru inscrierea la targul KIDEX – editia de primavara 2007 – este 30 martie.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon: (021) 202 57 54, mobil 0728 872 172, persoana de contact: Laura Dumitru.
lauradumitru@euroexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euroexpo-srl/romexpo-si-euroexpo-va-invita-in-luna-aprilie-la-o-noua-editie-a-targului-kidex4