Euroglobal Audit & Advisory Romania si LegalNet impreuna la seminarul “Impozitul pe profit vs. Impozitul pe venitul microintreprinderilor. Ghid practic”

BUCURESTI - 27 mai 2009

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Bucuresti - 27 Mai 2009 – Euroglobal Audit & Advisory Romania (ex BKR Damianou & Partners SRL) continua si in 2009 seria de parteneriate si cu LegalNet in cadrul Seminarului “Impozitul pe profit vs. Impozitul pe venitul microintreprinderilor. Ghid practic” in data de 26 Mai 2009.

Euroglobal Audit & Advisory Romania (ex BKR Damianou & Partners SRL), in calitate de PARTENER la seminarul organizat de portalul de informatie juridica si economica LegalNet, a sustinut o serie de dezbateri in cadrul seminarului “Impozitul pe profit vs. Impozitul pe venitul microintreprinderilor. Ghid practic” in data de 26 Mai 2009.
Seminarul “Impozitul pe profit vs. Impozitul pe venitul microintreprinderilor. Ghid practic” s-a desfasurat in data de 26 Mai 2009 si este un eveniment prin care LegalNet a dorit sa ofere participantilor cele mai noi informatii despre impozitarea profitului vs impozitarea venitului microintreprinderilor precum si metode de aplicare a acesteia in practica.
In cadrul semnarului, Iulia Lascau, Resident Manager & Partner, si Teodora Cicu, Tax Consultant la Euroglobal Audit & Advisory Romania au abordat tema principala cu mult profesionalism, punctand cele mai importante aspect precum:
- Tipurile de persoane juridice care nu se incadreaza in categoria platitorilor de impozit pe veniturile microintreprinderilor;
- Conditiile de trecere de la impozitul pe venitul microintreprinderilor la impozitul pe profit;
- Impactul avut asupra finantelor firmei in urma trecerii de la plata impozitului pe microrintreprinderi la impozitul pe profit precum si solutii de atenuare a acestuia.

Prezentarea a fost urmata de o sesiune de intrebari si discutii intre participanti si invitati, prin care s-a urmarit conturarea cat mai clara a legislatiei si metodelor de aplicare in practica.

Despre Euroglobal Audit & Advisory Romania
Euroglobal Audit & Advisory SRL(ex BKR Damianou & Partners Ltd), este filiala in Romania a companiei Euroglobal SEE Audit LTD, specializata in furnizarea de servicii profesionale de audit si consultanta financiara, contabilitate si salarizare.
Sediul central si managementul superior se afla in Republica Cipru si functioneaza in Sud Estul Europei cu filiale in Grecia, Bulgaria, Romania, Serbia, Macedonia, Albania, si Montenegro.
Din 1991 Euroglobal SEE Audit Limited este membru independent al BKR International, o asociatie globala lidera de firme independente de contabilitate, consultanta si audit financiar, reprezentand expertiza a 150 de firme membre cu peste 360 de birouri in mai mult de 75 de tari.

Despre Euroglobal Audit & Advisory SRL Romania

We offer audit, accounting and business advisory services.

Ioana Gaidargioglo
Marketing Assistant
Euroglobal Audit & Advisory Romania
021.318.22.62/99