Cea mai neagra zi din istorie

BUCURESTI - 16 aprilie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

UMORNEGRU.RO, proiectul on line sustinut de Europa FM, a lansat la inceputul acestei saptamani al doilea episod al seriei de spoturi virale “Razi de moarte”: un barbat si o femeie incearca sa se asigure ca sunt pregatiti pentru momentul in care vor trebui sa-si ia la revedere de la aceasta lume.

“Am creat o serie de trei episoade, in care persoanele sunt urmarite cum se pregatesc pentru trecerea pe lumea cealalta. In trei situatii demne de umornegru.ro. Primul episod s-a bucurat deja de un foarte mare succes pe YouTube si pe site-urile video romanesti”, spune Toader Paun, coordonatorul proiectului umornegru.ro. Sub titlul “Tu sau Eu”, episodul al doilea poate fi urmarit pentru inceput exclusiv pe www.umornegru.ro

De altfel, umorul negru a inceput sa capteze atentia romanilor, dupa cum o arata datele de pe trafic.ro. Acestea plaseaza www.umornegru.ro in top 10 al celor mai vizitate bloguri romanesti.

UMORNEGRU.RO a reusit si o performanta unica pentru blogurile de la noi: peste 250.000 de vizualizari in decursul a 7 zile, devenind astfel cel mai citit blog din Romania.

Sub sloganul “Razi de moarte”, www.umornegru.ro aduna bancuri, filmulete, reclame negre, fotografii si intamplari inedite din toata lumea. Cu un continut updatat zilnic, care poate fi votat, comentat si chiar trimis mai departe prietenilor si cu un formular unde vizitatorii pot adauga chiar ei continut nou, fara sa fie obligati sa isi deschida cont pe site, umornegru.ro se adresează celor cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

UMORNEGRU.RO este un proiect Europa FM care vine in completarea platformei de comunicare a postului de radio - “Romania zambeste cu Europa FM”.

Despre Europa FM

www.europafm.ro
www.umornegru.ro
Laura Chivu
Oblio. Events. PR. Smile.
laura.chivu@radio21.ro