Europa FM aduce toate stirile sportive in plasa ta

BUCURESTI - 6 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Europa FM lansează un nou site destinat stirilor sportive. Sambata, 7 iunie, internautii pot accesa SPORTIVAL.RO, un portal de informatii din toate sporturile, usor de urmarit, unde importanta subiectelor este data de voturile vizitatorilor.

Cei care acceseaza www.sportival.ro au posibilitatea sa propuna propriile stiri, articole de pe bloguri sau de pe site-urile descoperite pe ei, la care pot atasa video sau imagini.

Pe langa partea de stiri, SPORTIVAL.RO pune accent si pe comunitate, utilizatorii inregistrati putand sa se stranga in grupuri in jurul unui sport sau al unei echipe, asigurandu-se astfel ca au mereu acces la cele mai noi informatii din domeniu ai isi pot largi cercul de prieteni cu pasiuni similare.

Data lansarii SPORTIVAL.RO nu este una intamplatoare, pe 7 iunie debutand si Campionatul European de Fotbal - Euro 2008. Microbistii vor gasi pe site o sectiune dedicata Euro 2008, accesibila la adresa www.euro2008.sportival.ro, unde sunt adunate toate informatiile importante despre campionatele de pana acum si despre editia din acest an.

Spre deosebire de alte site-uri de gen, pe www.sportival.ro pasionatii de sporturi vor gasi doar informatiile cu adevarat importante. Din 7 iunie SPORTIVAL.RO aduce Toate stirile sportive in plasa ta!

Despre Europa FM

www.europafm.ro
Laura Chivu
laura.chivu@radio21.ro