MARIAN VOICU A PRIMIT DIPLOMA DE EXCELENŢĂ ÎN JURNALISM PENTRU ACTIVITATEA SA DE LA EUROPA FM si TVR Cultural

BUCURESTI - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Săptămâna trecută, Marian Voicu, realizatorul emisiunii “Interviurile Europa FM”, a fost distins cu Diploma de Excelenţă pentru Jurnalism European pentru activitatea sa de la radio şi de la TVR Cultural

Acest premiu prestigios i-a fost acordat jurnalistului Marian Voicu pentru calitatea intelectuala a talk-show-urilor de la postul de radio Europa FM si TVR Cultural, într-o gală ce a avut loc la Palatul Parlamentului.
Decernate de Casa Europei EUROLINK, Diplomele de Excelenţă pentru Jurnalism European răsplătesc activitatea unor jurnalişti sau autori de carte care au făcut dovada profesionalismului şi a implicării civice pentru sprijinirea energică a procesului de europenizare a României.
Emisiunea 'Interviurile Europa FM' realizată de Marian Voicu poate fi ascultată de luni până vineri, de la ora 18:30, fanii emisiunii având posibilitatea să intervină în discuţie folosind forumul europafm.ro.
Toate înregistrările emisiunilor sunt disponibile pentru download în pagina dedicată programului din portalul www.europafm.ro.


Despre Europa FM

www.europafm.ro
Raluca Puiu
PR Radio 21, Europa FM, Vibe FM
0733.33.22.00
raluca.puiu@europafm.ro