Alegerea inelului de logodna – o adevarata provocare. Afla cum poti sa oferi stralucire acelui moment

BUCURESTI - 17 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In viata unor persoane care se iubesc cu adevarat vine, fara doar si poate, acel moment in care destinele tind sa se uneasca, adica cererea in casatorie. Pentru ca astfel de clipe sa fie la fel de magice precum raspunsul mult dorit, alegerea inelului de logodna trebuie sa fie facuta cu multa atentie.

www.diamag.ro

www.diamag.ro

Din aceste motive, pregatirea momentului in care partenera va spune „Da!” tine foarte mult de atentia oferita chiar si asupra celor mai mici detalii, insa pentru unii barbati alegerea inelului de logodna poate fi o adevarata peripetie, ba chiar o provocare.

Este aceasta alegere una chiar atat de dificila? Specialistii ne contrazic. Conform unor sfaturi oferite de catre echipa site-ului www. diamag.ro , procesul de achizitionare a unui astfel de inel este unul atent gandit si desfasurat in mai multe etape, ceea ce simplifica pe deplin deciziile luate. Mai mult decat atat, rezultatul final va fi un inel de logodna ce va uimi prin frumusetea si eleganta, aspecte ce se vor reflecta, in privirea viitoare sotii, precum si a celor din jur, starnind admiratie.

Care sunt etapele implementate de catre profesionistii www.diamag.ro? Vom face in continuare o scurta prezentare a procesului ce sta la baza alegerii unui inel de logodna, astfel incat orice barbat sa ia cea mai buna decizie, increzator ca-i va oferi iubitei un cadou impresionant, pe masura juramantului ce simbolizeaza acest moment.

Alegerea monturii

Pentru a simplifica cat se poate de mult procesul de alegere a unui inel de logodna, primul pas e reprezentat de alegerea monturii. Fiecare detaliu este important si o atentie desavarsita acordata acestor aspecte va rezulta in stralucirea finala.

In cazul monturii, aceasta are rolul de a fi suport pentru piatra pretioasa ce se va atasa inelului, iar in cadrul magazinului online www.diamag.ro clientii vor putea alege din randul mai multor materiale. Mai bine spus, toate tipurile de monturi oferite pe site-ul anterior mentionat sunt realizate din aur, ceea ce difera insa e culoarea. Aurul ales poate fi galben, fiind totodata si culoarea clasica, mai poate fi alb, ceea ce inspira puritate, sau poate fi chiar si roz, culoare ce-i ofera inelului un farmec aparte.

Dupa ce a fost facuta aceasta alegere se va putea trece la urmatorul pas. Sa nu omitem inainte faptul ca marimea inelului trebuie sa fie aleasa de asemenea cu atentie. Pentru a se asigura ca inelul respectiv se va potrivi pe degetul partenerei cel mai bun sfat e sa se analizeze bijuteriile asmenatoare pe care aceasta le foloseste si sa se aleaga o marime identica.

Alegerea diamantului

Aceasta etapa este cea care ofera cu adevarat stralucire inelului, implicit momentului respectiv. V-ati intrebat vreodata de ce sunt diamantele atat de stralucitoare? Raspunsul consta in modul in care lumina se reflecta in taieturile lor. De altfel, aceasta caracteristica a unui diamant este si singura care poate fi modificata de catre om, sarcina ce cade in maiestria bijutierilor.

Site-ul www.diamag.ro lucreaza in acest sens cu unii dintre cei mai priceputi bijutieri, oferind celor care vor sa achizitioneze un inel de logodna doar diamante certificate, a caror calitate este atestata chiar de catre Institutul American de Gemologie, institutie ce prezinta un maxim de incredere in acest domeniu.

La o simpla vizita in cadrul magazinului diamag.ro se poate observa gama variata de diamante, ce se prezinta in diverse forme, culori, greutati, niveluri de claritate, precum si taieturi, aspecte ce vor da si pretul final al acestora.

Dupa ce au fost facut aceste 2 alegeri, cea a monturii si cea a diamantului, nu mai ramane decat sa se finalizeze comanda, rezultatul fiind unul pe masura asteptarilor si garantat de experienta acumulata de-a lungul celor peste 7 ani de zile in acest domeniu al expertilor diamag.ro.