Aparate de muls de la Super Farm Land - utilizare si avantaje

BUCURESTI - 5 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Activitatile specifice fermierilor sunt sustinute astazi de echipamente si aparaturi profesionale, menite sa usureze in mod considerabil munca depusa de acestia. Un aparat de muls este, fara nici o indoiala, o necesitate indispensabila in cadrul crescatoriilor de bovine, a vacilor in acest caz.

superfarmland.com

superfarmland.com

In intampinarea celor care doresc sa duca productia din astfel de ferme la un alt nivel vine Super Farm Land, magazin online specializat in articole pentru fermieri si agricultori, accesorii diverse, toate reprezentand produse ce inglobeaza tehnologii noi, moderne, ideale pentru a duce la bun sfarsit orice sarcina, in timp util.

Un aparat de muls trebuie sa se plieze pe anumite caracteristici pentru a fi eficient, iar caracteristicile sale trebuie avute in vedere privind o astfel de alegere.

Inainte de a realiza o achizitie in acest sens, este necesar ca fermierii sa inteleaga cum se foloseste un aparat de muls pentru a putea beneficia de toate avantajele acestuia. Cei interesati pot vedea oferte de echipamente si aparate de muls dintre care pot alege in portofoliul magazinului Super Farm Land.

Aparatul de muls - utilizare

Scopul acestui echipament este sa protejeze sanatatea ugerului animalului, dar totodata de a creste si productivitatea laptelui. Aceste beneficii fiind asigurate, creste si nivelul de satisfactie al utilizatorilor acestora.

In dotarea unui astfel de aparat intra pompa de vacuum corespunzatoare pentru un vacuum permanent constant, precum si pulsatoarele performante, verificate si testate inainte de a fi scoase pe piata.

               *inainte de muls trebuie pregatit corespunzator ugerul

Aceasta pregatire consta in curatenia si aerisirea grajdului, respectiv in asigurarea conditiilor de igiena optime. Spalarea ugerului cu apa calduta este o conditie neaparat de indeplinit. Initial se mulg manual cateva picaturi de lapte, dupa care se trece la mulsul mecanic. Motivul il reprezinta depistarea unor eventuale boli ale ugerului. Rezultatele acestei strategii constau intr-o productivitate sporita de lapte curat, dar mai ales igienic.

               *operatiunea de muls

               Dupa inchiderea capacului de pe bidonul de lapte, se pune in functiune motorul electric, apoi clema fluture de pe gheara de muls va asigura cresterea vacuumului. Pozitionarea acului manometrului in portiunea albastra la 44 Kpa/bari indica faptul ca aparatul este pregatit pentru muls si este activat pulsatorul.

               *aplicarea mameloanelor

Mansoanele vor atarna liber cand gheara de muls este tinuta in mana stanga. Dupa apasarea supapei de vacuum, a clemei fluture, se are in vedere rasucirea lor si fixarea in opritoare. Respectivele mansoane se aplica la uger, initiind mulsul propriu zis. Cand nu mai curge lapte, operatiunea e incheiata.

Nu in cele din urma, se are in vedere spalarea aparatului, inclusiv a bidonului si mansoanelor. In cazul celor din urma, recomandarea specialistilor Super Farm Land este de a le curata de mai multe ori in cursul saptamanii, cu ajutorul periei special concepute in acest sens. In cazul furtunului transparent, acesta va fi curatat doar o data pe saptamana, cu o perie de sarma.

Solutiile pe care le propune magazinul online mentionat vizeaza si alte necesitati ale crescatorilor de vite. Cu siguranta vor prezenta interes produsele ce constau in pungi pentru colostru vitei de la Superfarmland. Mai multe informatii despre acestea, dar si celalalte oferte ale magazinului se regasesc pe superfarmland.com .