Aparatura de laborator pentru dotarea complexa a acestor tipuri de unitati, de la Precisa

BUCURESTI - 30 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru dotarea laboratoarelor de specialitate, gama de echipamente si materiale necesare poate fi furnizata de Precisa . Aparut un cunoscut liant intre necesitate si produse fiabile, Precisa a devenit un scurt timp un brand bine consolidat. Vorbim despre posibilitatea de a exclude colaborari externe cu furnizori ai nisei, de a avea parte de suport complet pentru ca achizitiile facute sa fie sigure.

Precisa

Precisa

Precisa.ro include in portofoliul de produse ce le pune in vanzare kituri rapide, consumabile, aparatura pentru testare in cazul materialelor de constructii, materiale didactice, reactivi, chimicale, sticlarie si aparatura de laborator - agitatoare, balante, camere climatice, aparatura de masura si control etc.

Materiale de protectie, de asemenea disponibile la Precisa

Este important de avut in vedere faptul ca aparatura va fi folosita in conditii de maxima siguranta. Una din categoriile de produse se refera si la materialele de protectie. Regasim aici stingatoare si truse de prim ajutor, necesare in orice firma de altfel, incaltaminte si imbracaminte de protectie, productie pentru cap, ochi, inclusiv salopete si combinezoane sau halate.

Mediul de lucru in laboratoare sau in spatii diverse este unul riscant si protocolul de munca poate impune utilizarea unora din aceste produse mentionate. Precisa le poate furniza, indiferent de cantitatea necesara.

Comanda de la Precisa

Pentru cei interesati, poate fi ceruta o estimare de pret pentru produsele vizate, direct din cadrul paginii oficiale. Cu 3 puncte de lucru in tara, la Slatina, Iasi si Sibiu, Precisa demonstreaza transparenta in colaborari si ofera avantaje multiple pentru public: comenzile pot fi trimise prin curiera rapid, un specialist va insoti transportul, va ajuta la punerea in functiune si va instrui personalul ce ar urma sa foloseasca aparatura de laborator.

Pentru orice achizitie, exista garantie oferita, asa cum vine ea de la producator. Post garantie, poate fi stabilitata o colaborare cu echipa de specialisti, pe baza de contract sau contra cost la fiecare interventie necesara.

Asadar, in sens complex, acest furnizor propune o colaborare care sa avantajeze, pe termen lung, privind tot ce tine de dotarea unor laboratoare. Pentru detalii si vizualizarea produselor disponibile accesati pagina oficiala, cu acelasi nume.