Aparatura profesionala de la NoliaShop – primul pas in dezvoltarea carierei de tehnician manichiurist

BUCURESTI - 9 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Meseria de tehnician protezist de unghii nu este una usoara. Ideea de a sta doar jumatate de ora la salon cat altcineva face munca dificila pare una usoara si de luat in calcul. In realitate, parerile sunt impartite cu privire la efortul depus. Singurul punct de intersectie al opiniilor fiind aceea ca este nevoie in orice caz de munca si devotament.

noliashop.com

noliashop.com

Daca aspectul dificultatii este cat de cat adus in lumina, atunci mai ramane de discutat doar despre inclinatie si pasiune pentru asemenea activitati. O parere de la managerul NoliaShop se refera la faptul ca este nevoie de o ambitie de fier si capacitatea de concentrare in galagie, pe langa ideea de a sta pe scaun un numar mare de ore.

Este adevarat ca totul se invata, de aceea, pe Noliashop.com  se regasesc programe speciale de training si cursuri potrivite pentru fiecare categorie ce face din aceasta meserie o arta. Abilitatile formatorilor propusi sunt prezentati in mod intuitiv si in acelasi timp obiectiv, urmarind specificatii tehnice si realizarile de pe parcursul carierei.

Viata adevarata si realitatea cu care se confrunta un tehnician de unghii incepe abia dupa terminarea cursului si angajarea intr-un salon sau de ce nu practicarea lucrarilor intr-un loc special amenajat al propriei afaceri.

Dezvoltare profesionala cu aparatura de specialitate de pe Noliashop.com

Secretul succesului este munca si intr-o mica parte laurii sunt atribuiti si talentului. Mai importante totusi decat aceste doua aspecte sunt dispozitivele prin care se efectueaza munca propriu-zisa.

Primul avantaj este ca o aparatura profesionala poate reduce din munca. Un plus este oferit si de calitatea lucrarilor oferite, bineinteles sub atenta indemanare de care dispune fiecare in mod personal. O aparatura dedicata spre un anumit domeniu creeaza si o reputatie pe masura. Atragerea clientelor si dovedirea profesionalismului se cladeste in timp si este un punct important in parcursul evolutiv al acestei meserii si nu numai.

Astfel in categoria specifica pe Noliashop.com se pot regasi articole precum Lampa Led, Pila profesionala de unghii si aspiratorul de praf. Cu alte cuvinte elementele cheie ce nu pot lipsi din niciun salon de acest tip.

Pila electrica Marathon Cube

Aceasta se poate utiliza in manichiura si pedichiura tehnica si este prevazuta cu o pedala de pornire si oprire pentru o desfasurare optima a activitatii, fara riscuri de accidentari. Functioneaza fara vibratii si fara supraincalzirea piesei de mana sau a micromotorului, fiind in acelasi tip silentioasa pentru a oferi acel confort pentru care multe cliente vin de fapt la un salon.

In specificatiile produsului exempificat se regaseste si protectia carcasei de deasupra gelurilor si vopselelor, fiind prin urmare si usor de curatat. Un domeniu ca acesta necesita o valorificare a timpului intr-un mod cat mai optim, deci poate fi incadrat la avantaje. Este reglabila dintr-un buton central, iar rotatiile ajung si pana la 30000 rpm.

Lampa Nolia 3wave Led/UV

O manichiura cu gel nu poate fi lipsita de acest dispozitiv ce usuca rapid sablonul utilizat. Acest aparat revolutioneaza  activitatea de manichiura fiind prevazut  cu timer ce functioneaza printr-un senzor inteligent si mai mult decat atat este dotat cu specificatia anti aging. Cele trei lungimi de unda ofera o polimerizare optima pentru toate tipurile de gel.

Detalii si informatii despre aceste aparate se regasesc pe pagina principala a site-ului pe Noliashop.com si sunt insotite, la cerere, de recomandari suplimentare relatate de profesionistii experimentati ai echipei.